SPELTIPS 5/8 inför Manchester United – LASK Linz: Vinner igen!

Av
Uppdaterat: augusti 5, 2020

Visst, ligasäsongen är över och vilan inför nästa säsong blir kort för Manchester United. Man kommer behöva rotera en hel del i matcherna som väntar ute i Europa. Det går inte att köra rakt på nästa säsong med tunga och slitna kroppar. Här leder man dessutom redan med 5-0, efter den stora överkörningen i Österrike för några månader sedan. Manchester United är storfavoriter återigen, oavsett rotation eller ej, och lär vinna även det här mötet.

Att man vinner är givet i mina ögon, jag tror inte att en skräll för LASK är speciellt nära till hands. Man har nog lika bra sikt på det första resultatet som vi utanför laget har. Här vill man göra en bra prestation och det menas att hålla nere siffrorna. United + Under 4.5 mål i matchen känns trots allt bra!

Uppgivet LASK spelar för sin värdighet i returmötet på Old Trafford. Ett redan avgjort möte väntar och det är endast heder på spel här. LASK vill ta med sig någonting från det här dubbelmötet och att göra en bra prestation på stora Old Trafford hade såklart varit mycket fint. 5-0 resultatet måste man glömma och sedan spela den bästa fotbollen, men framförallt den bästa taktiska fotbollen man kan här. Man lär dessutom möta ett lite roterat storlag på andra sidan.

Man borde kunna hålla nere siffrorna när mötet redan är så stora siffror som det är. Att det skulle bli ett sammanlagt resultat på 10-0 här ser jag inte som troligt. Visst, klasskillnaden är väll där någonstans, men frågan är vart motivationen står någonstans. Skall vi säga 2/3-0?