Speltips 6/12 till Indianapolis Colts vs Houston Texans: Kan Colts studsa tillbaka efter en tuff förlust mot Titans?

Av
Uppdaterat: december 6, 2020

Förra veckan var hemsk där vi endast satte något enstaka spel. Fördelen var att vi inte spelade så mycket så _BARA_ 6units -. Vi ska se till att ta tillbaka dessa units under denna Söndagen när vecka 13 drar igång i NFL! Några toppmöten som kommer vara väldigt viktiga för slutspelsplatser, och andra skitmöten där vinnaren redan är klar och frågan är helt enkelt med hur mycket.

Thanksgiving-vinst för Texans emot Lions

En väldigt jämn match på förhand där Houston var små favoriter enligt oddsättarna! Matchen gav mycket poäng när man kikade på den och var relativt spännande ända fram till fjärde kvarten! Lions fick en bra start när de gjorde första touchdownen och fick sedan tillbaka bollen väldigt snabbt efter att deras defensiv tvingat Texans till två raka punts! Problemen började dock när Lions fick bollen för andra gången då Stafford kastade bollen direkt till J.J Watt som sprang in en touchdown. Nästa offensiva spel gavs bollen till Williams och han fumble’ade bollen direkt och gav den tillbaka till Texans bara 30 yards ifrån endzone. Även detta ledde till en touchdown och Lions såg ut att gräva sin egen grav.

De kom dock tillbaka och gjorde en touchdown igen och ledde en kort stund med 14-13. Innan halvtid hade dock Texans gjort 10poäng till och gjorde även tio poäng väldigt snabbt i andra halvlek. Med 13minuter kvar av matchen hade Texans en 34-17 ledning som rann ut till ett 41-25 resultat tillslut. En väldigt bra match för Watson som passade bollen för 318yards på endast 17 kompletta passningar. Även 4 touchdowns och noll interceptions!

Colts blev överkörda av D. Henry

Indianapolis defensiv har hittills i säsongen varit VÄLDIGT bra och har inte låtit något lag få över 32poäng innan, men avsaknaden av Buckner i denna match var väldigt stor. Han spelar i vanliga fall rakt framför bollen och är, enligt nextgen statistik, den bästa i ligan på sin position! Med honom borta hade Derrick Henry ett mycket enklare uppdrag och sprang igenom spelaren som ersatt Buckner flera gånger. Ifall stoppet där hade kunnat ske hade det varit en helt annan match, men att Henry kunde springa för 178yards och andra runningbacks för cirka 50, säger att någonting är väldigt fel!

Colts offensiv hängde i början med och spelade bra, men när underläget kom så började Rivers kasta fler och fler chansbollar och missade en hel del och kastade även en interception. När de möter Houston har de inte samma problem, dels för att Houston inte har en runningback som Henry, men Buckner är TROLIGTVIS tillbaka! Colts behöver vinster i de matcher som de är favoriter då de har ett halvtufft schema framför sig och behöver få en vinst mer än Titans ifall de ska vinna divisionen!

Dagens speltips

Trots att Watson gjorde en fantastisk match förra veckan så kommer han bli slagen till verkligheten igen när han möter Indianapolis defensiv! De är ett utav de bästa i ligan att stoppa både springspel men även passningsspel. Det faktum att Watson är väldigt mångsidig och kan springa med bollen själv, ger han lite fördel, men inte tillräckligt. Rivers ska vara tillbaka ifrån sin tåskada och det sägs att han kommer starta matchen och spela den helt och hållet. Bara det och att Buckner är tillbaka gör att det är ett helt annat lag än förra veckan!

Därför väljer jag att spela på Indianapolis Colts -3.5 till oddset 1.98 hos William Hill (2.5units) och

Att Deshaun Watson passar för UNDER 274.5 yards till oddset 1.90 hos William Hill (1.5units)

William Hill

5,0 rating

100 % upp till 100 SEK

Casumo

3,8 rating

300 SEK Freebet

MrGreen

4,0 rating

Freebet 100 SEK