Speltips 6/12 till Los Angeles Rams vs Arizona Cardinals: Ett väldigt viktigt divisionsmöte!

Av
Uppdaterat: december 6, 2020

Den bästa divisionen i ligan denna säsong, utan tvekan! 49ers är det enda laget som inte har ett positivt record och sitter på 5-6. Seahawks har åtta vinster, Rams sju och Cardinals sex! Det går inte att jämföra med någon annan division just nu då alla lag har slagkraft och är farliga att möta. Som det ser ut kommer det troligtvis vara två ELLER tre lag som går vidare ifrån denna division, och i det scenariot att Bears får några mer vinster, kommer det endast bli två lag. Det platsen kommer högst troligen gå till ANTINGEN Cardinals eller Rams.

Rams tuffa divisionsförlust emot 49ers!

Det var ett helt annat rams än vad vi tidigare sett som kastade väldigt mycket interceptions och fumble’ade även bollen! Totalt fyra turnovers ifrån Rams offensiv och Goff hade en väldigt tuff match där han inte ens kastade för 200yards i matchen! Trots alla dessa turnovers hade de chans i matchen, delvis för att även 49ers gav bort bollen tre gånger men även för att deras stabila defensiv stoppade allt som kom deras väg. Det stod 7-3 i halvtid och i andra halvlek kastade Goff en interception direkt som gick in till egen endzone. 14-3 och 49ers gick emot en vinst.

I slutet av den tredje kvarten skulle dock Rams återta ledningen efter att de gjort 17raka poäng. Ett field goal för 49ers gav 20-20 ställningen med tre minuter kvar av matchen! Rams missade helt sin offensiv då och gav 49ers chansen med två minuter kvar, som de tog! Klockan tickade ner och 49ers kicker stod inför ett 42yards field goal med 3sekunder på klockan. Ifall den sitter är det vinst, ifall det är en miss, är det overtime! Den satt och Rams fick sin fjärde förlust för säsongen!

Cardinals missade field goal kostade dem matchen

En väldigt snabb match där Cardinals tidigt fick en bra ledning med 10-0. Cam Newton & Co skulle dock kvittera och gå om när de gjorde två touchdowns och ett field goal på fyra drives! 10-17 var ställningen när halva TREDJE kvarten hade gått. Väldigt långa drives i hela matchen och klockan stoppades inte många gånger. Med åtta minuter kvar kvitterade Cardinals till 17-17 och direkt efter kastade Cam Newton en interception som såg ut att bli förlusten för Patriots.

Deras defensiv räddade dem där och stoppade Cardinals till ett field goal försök på 45yards OCH Patriots hade tid kvar på klockan att kvittera ifall den sitter. Dock missar de denna och Patriots får bollen på sin egen 35yards linje. Ett springspel från Newton på 3 & 13 tog dem 30yards framåt och de var helt plötsligt i chans att vinna matchen med ett field goal! De tog sig ytterligare sju yards för att göra det enklare för deras kicker och Folk satte bollen 50yards ifrån och klockan tickade ut samtidigt som bollen flög igenom luften. 20-17 blev slutresultatet och det var minst sagt, en väldigt tuff förlust för Cardinals!

Dagens speltips

Båda lagen kommer ifrån en förlust som slutade med ett insparkat field goal. Väldigt revanschsugna men även hatet som finns mellan lagen kan tala för en väldigt bra match! Matchen spelas i Arizona, trots detta är Rams favoriter med 3poäng. Det faktum att Rams defensiv är så duktigt får mig att tveka väldigt mycket på att det blir över 20poäng för Cardinals denna match. Deras offensiv bör denna gången klara av att göra mer än så och vinna matchen.

Därför väljer jag att spela på LA Rams -2.5 till oddset 1.90 hos Bet365 (2.5units) samt

Att det blir under 48.5 poäng till oddset 1.92 hos Betsson (1.5units)

Betsson

4,3 rating

100 % upp till 100 SEK

Nordicbet

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Betsafe

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK