Speltips 8/11 till Las Vegas Raiders vs Los Angeles Chargers: Raiders är återigen underdogs trots ett mycket bättre record

Av
Uppdaterat: november 9, 2020

Två lag som har sett svajiga ut och de kommer ifrån två väldigt olika matcher! Raiders vann sist emot Browns md 16-6 efter att båda lagens defensiv HELT stängt ner matchen. Chargers däremot mötte broncos där de var favoriter men lyckades inte riktigt ta vinsten. De är revanschsugna till matchen ikväll och det kan bli en väldigt jämn match då Raiders defensiv är det starka och Chargers har ett starkt offensiv istället!

En choke av Chargers efter en 24-3 ledning!

Matchen började extremt bra för Los Angeles som pumpade in 14poäng i halvtid och snabba tio poäng i starten av tredje kvarten och en ledning med 24-3 och cirka 20minuter kvar av matchen kändes för stor för att någonsin ens bli en jämn match. Broncos skulle dock kriga extremt och de gjorde FYRA touchdowns på fem drives samtidigt som deras defensiv stoppade Chargers till endast två field goals. 30-24 var ställningen och Broncos hade en sista drive kvar där de tog sig ner för planen.

Med 7 sekunder kvar snappade de bollen och de trodde att det skulle vara deras sista play för matchen, så Lock satsade på endzone. En inkomplett passning MEN en flagga på Pass interference i endzone och klockan sattes på 1 sekund och bollen var 1 yard ifrån endzone. Lock passade till Hamler som tog sig in och fick ställningen 30-30. En chans på extrapoäng och vid lyckad PAT skulle de vinna matchen. Mcmanus satte den enkelt och de vann matchen 31-30.

Trots en katastrof match för Chargers, var deras offensiv helt okej. Herbert kastade 280yards samtidigt som Jackson och Pope sprang för 150yards tillsammans. Deras offensiv har en bra chans att göra mycket i matcher emot sämre defensiv och Herbert behöver ha ytterligare en stark match för att vinna emot Raiders!

En lågpoängsmatch där field goals dominerade!

Allmänt konstig match ifall man jämför tidigare matcher för Raiders där de snittat cirka 30poäng per match. Alltid började svagt när Raiders kicker missade ett 41 långt field goal. Det blev därefter några punts och någon fumble innan första poängen kom upp på tavlan. Två field goals för Raiders och ett för Browns var slutet i första halvlek och ställningen var 6-3. Båda lagen gjorde poäng direkt i andra halvlek, Browns kvitterade först matchen, med ytterligare ett field goal, till 6-6. Raiders gjorde sedan den första, och enda touchdownen i matchen och tog ledning med 13-6 efter godkänt extrapoäng!

Med tanke på att springspelen var det primära för båda lagen tog varje drive EXTREMT lång tid och Raiders tuggade av över 17minuter på klockan med två drives som de gjorde poäng i. Ett sista field goal för Raiders för en 10P ledning och bara fyra minuter kvar på klockan. Browns missade ett 37yard långt field goal och slutresultatet blev 16-6.

Det är uppenbart att Raiders defensiv gjorde en bra match men det faktum att de helt ändrat sin offensiv till ett springande (delvis p.g.a. vädret!) istället för ett passande hjälpte tugga klocka när de hade ledningen.

Dagens speltips

Man kan inte alltid gå på lagens record för att se vilket lag som är bäst, men med tanke på att Raiders faktiskt har 4-3 där de har vunnit emot SAINTS, Panthers, Browns OCH Chiefs så är det väldigt imponerande. Deras första möten har varit tuffa där det är HÖG kaliber lag som de mött och de kommer att få lite “enklare” möten i slutet av säsongen! Chargers däremot har endast vunnit två matcher, en emot Bengals och en emot Jaguars. Resterande har de förlorat i JÄMNA matcher, men mycket mindre imponerande spel och resultat!

Med tanke på att Raiders senaste match hade så lite poäng, har linan gått ner lite på hur mycket poäng det blir i kvällens match, därför känner jag mig tvungen att lägga ett litet bett på det också!

Därför väljer jag att spela på att Las Vegas Raiders vinner mötet (ML) till oddset 1.93 hos Unibet (2.5units) samt

Att det blir över 52 poäng till oddset 1.92 hos Betsson (1unit) samt

Att Hunter Renfrow gör minst en TD i matchen till oddset 3.85 hos Unibet (1unit)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet