Speltips 8/11 till Tennessee Titans vs Chicago Bears: Två tuffa och oförväntade förlustlag i en extremt viktig match!

Av
Uppdaterat: november 9, 2020

Båda dessa lag hade bra chans på vinst förra veckan och det hade varit en viktig vinst, speciellt för bears, för att ta sig emot slutspel! Istället för de nu möta Titans som även dem hade en EXTREMT tuff förlust sist. Storfavoriter emot Bengals och matchen skulle egentligen bara “spelas av”. Men Joe Burrow hade andra planer när han kastade två TD pass och lät två andra runningbacks springa in med bollen också!

En comeback från Bears som inte blev fullgod i Overtime!

En match som var väldigt svajig där Bears fick en tidig ledning med 13-3 efter ett par field goals och en touchdown samtidigt som deras defensiv fortsätter imponera och stoppade helt Drew Brees. I slutet av halvan skulle dock Brees lyckas ta sig ner för planen och kastade en 16y lång boll till endzone där Cook plockade in sex ytterligare poäng. Extrapoängen var fullgod och Bears ledde 13-10 i halvtid. Två raka field goals för Saints som tog ledningen med 16-13 efter att Foles kastat en interception. I slutet va tredje kvarten misslyckades Bears med en 4 & 1 och Saints fick tillbaka bollen och gick då ner och gjorde en touchdown, med endast tio minuter kvar av matchen ledde de med tio poäng. Bears gjorde en fruktansvärt lång drive som tog 6.5minut. De tog sig dock ner till endzone och gjorde en TD och hade tre poäng upp till New Orleans.

Allt Saints behövde göra var att fixa en first down för att få klockan att ticka tillräckligt mycket, då motståndarna bara hade en timeout kvar. Bears stoppade dem HELT dock och de fick tillbaka bollen med 1minut och 50 sekunder kvar. De tog sig ner för fältet och lyckades göra ett 51långt field goal. I overtime var det fiasko när man tittade på det offensiva och två raka punts skedde. Tredje driven tillhörde Saints och Alvin Kamara lyckades springa för 20yards under ett spel och såg till att Lutz kunde sparka in bollen för en vinst i OT.

Oturligt för Bears, men att de fortfarande har chansen att vinna emot starka lag som Saints, är positivt. Emot Titans MÅSTE deras defensiv vara starkt, speciellt emot Derrick Henry och deras andra runningbacks.

Titans starka springspel fortsätter imponera!

Som skrivet ovan så var Titans EXTREMA favoriter i matchen, delvis för att de själva spelat så bra och att Bengals har haft problem offensivt då deras O-line är relativt svag. Oförväntat nog så startade Titans väldigt svagt där Tannehill kastade en interception, de missade ett field goal och de hann inte ta sig ner i slutet av halvan. Endast sju poäng i halvtid är väldigt svagt för Tennessee och det skulle bli bättre. Dock var det tre raka punts i tredje kvarten innan Bengals gjorde ytterligare en touchdown och gick upp i ledning med 24-7.

Titans kom närmare då de gjorde två touchdowns, men Burrow såg till att ta en tillräcklig stor ledning för att vinna och slutresultatet blev 31-20 till Cincinnati Bengals. Som vanligt var Derrick Henry väldigt stark för Titans och det är springspelet som dominerar deras offensiv och förra matchen sprang de för över 200yards.

Dagens speltips

Ett lag som ÄLSKAR att springa med bollen i Tennessee och ett av ligans starkaste defensiver i Bears talar gott för att matchen ska bli jämn och även innehålla lite poäng. Klockan kommer fortsätta ticka mycket och med tanke på Chicago’s problematiska offensiv bör de själva inte göra över 20-25poäng.

Därför väljer jag att spela på att det blir Under 47.5 poäng i matchen till oddset 1.92 hos Betsson (2units) samt

Att Nick Foles (Bears) kastar för UNDER 266.5 yards i matchen till oddset 1.85 hos Betsson (1.5units) samt

Att Akiem hicks (Bears) gör minst en Sack i matchen till oddset 3.40 hos William Hill (1unit)

Betsson

4,3 rating

100 % upp till 100 SEK

Nordicbet

5,0 rating

100 % upp till 100 SEK

Betsafe

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK