Speltips 9/11 till New Orleans Saints vs Tampa Bay Buccaneers: Revanschmöte i divisionen

Av
Uppdaterat: november 9, 2020

Sist dessa lag möttes vara Week 1 i New Orleans där hemmalaget den gången vann en relativt jämn. Matchen kändes perfekt för att starta en säsong där man såg Drew Brees i sitt gamla hederliga Saints och Tom Brady göra sin första match i den nya tröjan! Efter det så har Buccaneers gått MYCKET bättre än Saints och är därmed favoriter i mötet, något jag utan tvekan förstår!

Saints tappade nästan ledning som indikerar på 98% vinst

Eftersom NFL har fått ett nytt sätt att mäta statistik i NFL, har de en förmåga att visa upp den statistiken när det är intressant. När Saints ledde med två drives och det var runt 8-10minuter kvar på klockan hade Saints 98% vinstchans. Det kom väldigt nära att de tappade den vinsten efter att Bears gjort en touchdown och sedan HELT stängt ute Saints offensiv när allt de behövde var en first down. De blev overtime i matchen, som saints tillslut vann efter ett field goal ifrån Lutz.

Trots en vinst emot Bears, var den långt ifrån säker. Saints har 5-2 i record men det talar inte riktigt för hur de har sett ut hittills. De har haft skador och sjukdomar på några utav sina bästa wide receivers och Drew Brees ser inte ut som sig själv. Det spekuleras ifall hans arm börjar ge efter, och inatt kan det bli en fight mellan två aktiva veteraner i NFL.

Kan Buccaneers ta ett bra grepp om divisionsvinsten inatt?

Vid vinst ikväll, emot sina största rivaler i divisionen, tar de ett hårt grepp om divisionsvinsten, speciellt med tanke på att laget har flera “enkla” möten senare i säsongen. Förra veckans match för Tampa Bay var en extremt jämn sådan där det i slutänden endast skiljde två poäng. Buccs hade det väldigt tufft i den matchen och låg i halvlek under med 14-6 där Giants hittills varit dem med mest bollinnehav och farligast anfall. Buccaneers lyckades dock i andra halvlek ta ledningen och såg helt plötsligt mycket bättre ut. Trots det så blev matchen i slutet väldigt jämn när Giants gjorde en touchdown med mindre än en minut kvar. De gjorde ett två poängsförsök för att få matchen kvitterad, men en omtalad Pass interference (Som domarna valde att strunta i) ledde till att Tampa Bay hade bollen med endast 30sekunder kvar och kunde enkelt knäa ut matchen.

Trots en långsam start var det Tom Brady och hans receivers som gjorde arbetet i andra halvlek och han kastade för närmare 300yards. I kvällens fight tror jag på att det blir mycket av samma recept, där bollarna kastas mycket mer än vad de springs med!

Dagens speltips

Båda dessa QB’s älskar att kasta bollen, de har en varsin väldigt duktig runningback men inget av lagen har hittills använt dem överdrivet mycket som det. Saints ser till att använda Kamara som en receiver OCKSÅ och han är den spelare i New Orleans som får mest targets. Vädret är prima i Tampa Bay och ligger runt 25 grader celsius men relativt molnigt, perfekt väder för att kasta lite bollar!

Därför väljer jag att spela på att Drew Brees kastar ÖVER 278.5 yards till oddset 2.00 hos Unibet (2units) samt

Att Tom Brady kastar ÖVER 295.5 yards till oddset 2.10 hos Unibet (2 units) samt

Att Mike Evans gör minst en TD i matchen till oddset 2.08 hos Unibet (1.5units) samt

Att TB Buccaneers vinner OCH ö 50.5P till oddset 2.87 hos Bet365 (1.5units)

Unibet

4,5 rating

100 % upp till 100 SEK

888sport

3,8 rating

100 % upp till 100 SEK

Leovegas

5,0 rating

100 SEK Freebet