Speltips AC Milan – Bologna 21/9: Inleder med en trea?

Av
Uppdaterat: september 21, 2020

Zlatan Ibrahimovic stannar i AC Milan i ytterligare ett år. Vinnarmentaliteten finns kvar – och därför blir det seger i premiären.

Twitter Facebook

AC Milan kliver in i säsongen 20/21 med stora förhoppningar om att kunna utmana lag som Atalanta, Lazio och Roma om en fjärdeplats i tabellen. Ett rimligt mål, anser vi. Speciellt efter att ha bevittnat dem under våren och sommaren, när de växlade upp ordentligt, och i sin tur bevisade att de har tillräckligt med muskler för att stångas mot dem bästa.

Viktigt är även det faktum att AC Milan gjort klart med Ante Rebic, en bra spelare som stod för 11 baljor i fjol. Det är bra. Att Tonali bestämde sig för att krita på AC Milan är även det ett steg i rätt riktning för klubben, kommer att bli häftigt att följa hans utveckling under 20/21.

Annars är tongångarna väldigt positiva kring AC Milan inför premiären, de flesta räknar med Milan i år, vilket vi också gör. Potentialen är skyhög och möjligtvis är storklubben nu äntligen på väg tillbaka till den absolut toppen. Man är givetvis inte där riktigt ännu, men årets säsong kan vara den säsongen vi går tillbaka till längre fram för att identifiera Milans stora vändning. Det är vår känsla åtminstone.

Vinner premiären

AC Milan kommer att få kämpa för samtliga tre pinnar i den här matchen, det räknar vi med. Bologna är absolut inget motstånd man ska underskatta, utan de har i princip exakt samma lag som i fjol. Ett starkt lag som alltid ger 100, och kvalité finns. Vi minns speciellt våren 2019 då Bologna flög i Serie A, vi utgår från att den höjden fortfarande finns kvar och därför kommer det att krävas ett 100-procentigt fokus från Milans sida.

Men i slutändan så går det inte att blunda för AC Milan är det bättre laget, de kliver in här med en fin avslutning på säsongen 19/20 i ryggen, och har fortsatt Zlatan kvar, alltså finns vinnarmentaliteten där. Det är en avgörande detalj, helt klart.

Vi kommer därför att syna AC Milan på asianmarknaden, och mer exakt är det Milan (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – vi testar till fina 1.92 x degen hos spelbolaget Snabbare. AC Milan vann trots allt fem av sina sex sista matcher på hemmaplan, med mer än ett mål (säsongen 19/20). Övertygande siffror.

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips: