Speltips Arsenal – West Ham 19/9: Odds från asianmarknaden

Av
Uppdaterat: september 19, 2020

Ett piggt Arsenal besegrade Fulham med 3-0 på Craven Cottage, följer upp med ytterligare en trea här i hemmapremiären?

Twitter Facebook

Arsenal fick alltså bästa möjliga start på säsongen när de besegrade Fulham med komfortabla 3-0, precis en sådan start Artetas Arsenal behövde. En trea på bortaplan, i en premiär. Arsenal har som bekant haft det jobbigt på resande fot under dem senaste åren och det här resultatet är därför en ordentlig moralboost.

Tongångarna är alltså positiva i Arsenal-lägret, Aubameyang kritade dessutom på ett nytt kontrakt här om dagen vilket bara boostar det här laget ytterligare. Arsenal är enligt dem flesta inte redo att utmana United och Chelsea, men vi räknar alltså inte bort Arsenal, i jakten på den där tredjeplatsen. Och den slutsatsen gör vi inte enbart på grund av en premiär, utan vi tycker det här kollektivet har stabiliserats tillräckligt mycket för att på allvar kunna vara med där uppe. Minst femma!

Annorlunda ser onekligen situationen ut hos West Ham. Så här på förhand placerar man de någonstans runt en 15:e plats i tabellen efter 38 spelade omgångar, och det lär stundtals vara en orolig stämning under säsongens gång. Vi är alltså inne på att West Ham kommer att kämpa för det där kontraktet, och den bilden stärktes givetvis efter premiären, när West Ham föll mot Newcastle på hemmaplan. 0-2.

Arsenal vinner

Ett vägskäl för Arsenal! Eller det är väl möjligtvis att ta i en aning, men faktum är att Liverpool väntar redan i nästa omgång, på Anfield, och tappar Arsenal poäng här på lördag, och förlorar mot Liverpool så lär det sätta sig i skallen. En flashback till tidigare säsonger. Arsenal har absolut inte råd med detta, utan de MÅSTE kliva in på Anfield med sex pinnar på kontot. Och det är vi helt övertygade om att Arteta tryckt på.

Vi räknar därför med att få se ett heltaggat hemmalag i lördagens möte, ett Arsenal som tar för sig i det här derbyt och tidigt visar att de är ute efter samtliga tre poäng. Man måste sätta den tonen tidigt, och det tror vi man alltså gör. Speciellt när ett sargat West Ham nu står på andra sidan.

Enligt rapporter från England så kommer Arteta att ställa fram Ceballos från start, istället för Xhaka, som är osäker till spel. Annars ska det vara exakt samma elva som i premiären. Även det viktigt, och talar för Arsenal här.

Speltipset då, med Willian, Auba och Laca längst upp i banan så säger känslan att Arsenal vinner den här matchen med två baljor. De är så mycket bättre och har fått en positiv start, 2-0/3-1 bör de kunna lösa. Därför klickar vi in Arsenal (-1.25 asian handicap) till finfina 1.88x insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betfair ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Betfair – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips: