Speltips Atalanta – Sampdoria 24/10: Givet spel från Bergamo

Av
Uppdaterat: oktober 24, 2020

Atalanta har bara hunnit lira en match här hemma i Bergamo, då blev det vinst och fem mål framåt. Andra raka på lördag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Atalanta kliver in i omgång fem lika självklara som alltid i vår bok, trots storförlusten mot Napoli för en vecka sedan. Det är trots allt deras enda missräkning den här säsongen, och bortser vi från den förlusten så har Atalanta noterats för fyra segrar av fyra möjliga under inledningen. Dessutom har man gjort otroliga 17(!) mål på dem fyra matcherna.

Vi drar därför inte allt för stora slutsatser av förlusten mot Napoli, att den typen av resultat (4-1) slår till någon gång under en hel säsong, är faktiskt inte alls överraskande. Vi alla är väl medvetna om hur Atlanta lirar sin fotboll, de släpper trots allt in mycket mål och det går helt enkelt inte att utgå från att de ska göra fyra, fem mål i varje match.

Viktigt var i alla fall det faktum att Atalanta studsade tillbaka direkt efter nederlaget, Midtjylland besegrades komfortabelt med 4-0 i CL-premiären, dessutom på bortaplan, och därför tar man nu sikte på en andra raka seger på lördag. Sampdoria är ett klart sämre lag, och därför utgår vi även från att Atalanta löser samtliga tre pinnar i den här matchen.

Två raka segrar, men!

Sampdoria inledde säsongen genom att förlora sina två inledande fighter, mot Juve i premiären och sedan mot Benevento på hemmaplan. 0 pinnar där och redan då väcktes en oro kring att Sampdoria skulle få det jobbigt i årets upplaga av Serie A. Men de har alltså tagit sig i kragen och istället sett till att vinna två raka matcher, mot Fiorentina och Lazio, vilket givetvis är riktigt bra.

Dock så går det samtidigt inte att – åtminstone tänker vi inte göra det – blunda för det faktum att Fiorentina inte alls är pålitliga (2-2 mot Spezia sist), och det faktum att Lazio sett riktigt dåliga ut under inledningen, de har trots allt släppt in åtta mål på deras tre senaste matcher i Serie A. 

Men vi upprepar, det är fortsatt starkt av Sampdoria att plocka dessa två segrar, självklart är det så men det råder inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på lördag. Så är det bara. Och vi tror helt enkelt inte Sampdoria räcker till här i Bergamo, vi har onekligen svårt att se detta när Atalanta sätter fart i offensiv väg. Speciellt inte med Sampdorias defensiv.

Atalanta (-1 handikapp) blir därför vårt speltips härifrån, spelet klickas in till nästan dubbla degen hos spelbolaget Betway. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips: