Speltips Bandy Elitserien Championship och Champion League

Av
Uppdaterat: februari 19, 2013

SPELTIPS FRÅN ROGER (provtippare):

Bandyns slutspel fortsätter i kväll och jag väljer att köra en trippel med tre starka hemmafavoriter. Hammarby och Villa fullkomligt krossade sitt motstånd på bortaplan i Söndags och jag ser ingenting annat än att dessa lag vinner även kvällens matcher. Som lag är man ett nummer större än sina motståndare och dessutom har Bajen och Villa spelarna som gör det där extra som behövs. tex Micha Paskjin och David Karlsson. Tredje matchen som ingår i denna trippel är Sandviken-Vänersborg som känns mer oviss på förhand. Vänersborg vann första mötet men jag tror att Sandviken tar revansch i kväll. SAIK är starka på hemmaplan och enligt någon spelare så var man inte riktigt taggade och med i matchen riktigt senast. Hur man nu inte kan vara taggad när det är slutspel är en gåta men så löd kommerntarerna från spelarhåll i Sandviken. Det lär man vara nu och jag tror då att även Sandviken vinner hemma på Jernvallen och fullbordar mitt trippelspel.

Hammaraby – Broberg / Sandviken – Vänersborg / Villa/Lidköping – Västerås (Bandy, Elitserien)
Speltips: Trippel: 1/1/1
Start: 19.15 Insats: 10
Högsta odds just nu: 1.60 hos Expekt – 100% startbonus upp till 1000kr

Porto är ett väldigt meriterat Champions Leauge lag och gör alltid bra ifrån sig i de Europeiska cuperna. Hemmamatch i kväll mot Spanska Malaga och en vinst är ett måste för Porto för att skaffa sig ett bra utgångsläge inför returen. Portugiserna blev tvåa i sin grupp efter PSG men laget vann alla matcher som spelades på hemmaplan. Det är en stor anledning att jag tippar en etta i denna match. Porto vinner ”alltid” hemma. Förutom tre i CL har man nio segrar och ett kryss i ligan och då är tipset ganska givet. Malaga har gjort en strålande säsong så här långt. Ligger fyra i ligan och vann sin grupp i CL före bland annat Milan. Helt klart en tuff motståndare för Porto men jag tror att hemmaplan och Portos rutin i CL avgör kvällens match.  Inga större skadeproblem rapporteras i lagen. Värt att nämna är ändå att Malaga saknar Eliseu.

FC Porto – Malaga (Champions League)
Speltips: 1
Start: 20.45 Insats: 5
Högsta odds just nu: 1.75 hos Betway – Bjuder på ett riskfritt spel för 500kr

Ett möte mellan två lag som har haft en ganska svag form en längre tid. Båda lagen har bytt tränare och båda lagen behöver vinna för att stärka sina aktier i tabellen. Nottingham kan fortfarande nå en play off plats och Huddersfield kämpar för att hålla sig ovanför nedflyttningsstrecket. I den senaste ligamatchen spelade ändå Nottingham bra och borde ha vunnt hemma mot Bolton. En riktigt bra laginsats var det och spelarna i Forest har tänt till under nye managern Davies. Jag tycker Nottingham känns klart starkare och är bra hemma på City Ground. Dessutom kan man ställa upp med sitt starkaste lag. Huddersfield har skador på några bra spelare och kan Nottingham prestera bara i närheten av sin högsta kapacitet ska  man vinna mot ett inte helt ordinarei bortalag.

Nottingham – Huddersfield (Championship)
Speltips: 1
Start: 20.45 Insats: 5
Högsta odds just nu: 1.80 hos Bet365 – En av världens största bookies med superbra utbud av spel och bra användarvänlighet. Dessutom: 1000kr i startbonus

SPELTIPS FRÅN ADMIN:

Sweizaren Wawrinka har vi färskt i minnet efter 5-set rysaren mot Djokovic senast i Australian Open.
Imponerande prestation där han bla vann första set med 6-1. Går upp mot 56-rankade italienaren Paolo
Lorenzi som inte haft en bra säsong hittills med 4-6 i nuläget. Liten grusturnering här och man vet aldrig hur motivationen ser ut, men båda har iaf rest en bra bit och borde vara spelsugna. Det här skall Wawrinka vinna med några games marginal.

Lorenzi P. – Wawrinka S. (ATP Buenos Aires)
Speltips: Wawrinka (AH -3,5)
Start: 19.15 Insats: 6
Högsta odds just nu: 1.57 hos Pinnacle – Höga odds och höga limits

MÅNADENS TUSING (EUR 100)

AdminDanielRoger (prov)Finn (prov)
Antal 12 17 34 3
Omsättning 83 165 293 25
Träffproc. 67% (8/12) 53% (9/17) 65% (22/34) 67% (2/3)
ROI 115% 125% 111% 137%
Snittodds 1,6 2,3 1,7 2,3
Saldo112141131109
Tot. ROI/€100,6 / +2698,4 / -8483 / -2669 / -12

Resultat jan: EUR -149

Se all statistik här