Speltips Bandy Elitserien Velanda – Sandviken

Av
Uppdaterat: november 15, 2013
Speltips Bandy Elitserien Velanda – Sandviken
Vetlanda - Sandviken - Elitserien
Speltips: Sandviken -2
Start: 17:59 Högsta odds just nu: 1,88 hos nordicbet - Bäst på nordiska ligor med 1000kr bonus + 250kr riskfritt spel

Vetlanda har inte fått någon bra start på säsongen och har endast vunnit en match än så länge.  Man har även haft mycket svårt att få till hörnor och på de hörnor man fått har man endast lyckats göra två mål, vilket är alldeles för dåligt om man vill komma högre upp i tabellen.

Sandviken har börjat mycket bra och har vunnit fem matcher och spelat en oavgjord match, den oavgjorda matchen kom i den svåra bortamatchen mot Kalix.

Sandviken förlorade förra säsongens SM final mot Hammarby och är fast beslutna över att ta tillbaka pokalen hem till Sandviken.

Christoffer Edlund har kommit igång i Sandviken och har gjort 13 mål på 6 matcher, även Erik Pettersson (12 mål) och Linus Forslund 8 mål har imponerat i inledningen av säsongen. I Vetlanda är Joakim Pettersson bäst med 8 mål.

Sandviken har ett snitt på 7 mål framåt mot Vetlandas 4,17

Sandvikens målskytte är något som har varit riktigt imponerande än så länge denna säsong, man har hittills gjort 42 mål på de inledande matcherna och har haft ett stort bollinnehav i de flesta matcherna.

Vetlanda ligger tvåa i ”busligan” med 195 utvisningsminuter på 6 matcher. Ska man fortsätta i den stilen ikväll så kommer man att bli straffade väldigt hårt mot ett Sandviken som är mästare på att spela med fler man på banan.

Vetlanda har en inomhusarena vilket gör att vädret inte kommer att spela någon roll ikväll och Sandviken kan få ut max av sitt passningsspel och sina skridsko skickliga spelare.