Speltips Barcelona – Real Madrid 24/10: El Clasico på Camp Nou!

Av
Uppdaterat: oktober 24, 2020

Två pressade lag i FC Barcelona och Real Madrid gör upp om tre poäng. Väldigt spännande förutsättningar. Vem drar det längsta strået?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Oj vad mycket som står på spel i detta på förhand superspännande El Calsicot, wow skriver vi till och med. Zidane hänger alltså löst efter två urusla insatser, samtidigt som Ronald Koeman fortsatt håller på att få ordning på FC Barcelona. Även de kommer närmst från en förlust mot Getafe i ligaspelet. Hur ska det här egentligen sluta?

Att Zidane hänger löst kan möjligtvis tyckas vara löjligt, speciellt ifall man inte följer laget slaviskt och enbart tittar närmre på inledning av säsongen 20/21. Ska det verkligen räcka med att förlora mot Cadiz och Shakhtar för att Zidane ska få lämna? Legenden Zizou, trots allt. Ja men vi anser att kritiken är befogad, och förstår även ryktena som florerar runt omkring i Madrid just nu.

Det är trots allt så att Real Madrid haft stora problem med sin offensiv ett bra tag nu, det räckte förvisso till ett ligaguld i fjol men det går inte att komma från att Real-spelarna är vilsna i offensiven. Det finns ingen tydlig spelidé och det har varit extra tydligt i dessa två senaste matcherna. Ett kvitto på det är onekligen det faktum att Cadiz, ganska tryggt, besegrade Real Madrid på bortaplan.

Så trots att Real hamnade i ett underläge, så fick man inget grepp om sitt motstånd, och det är oroande – att man alltså är direkt ofarliga. Speciellt när det sker i matchen efter dessutom, mot ytterligare ett klart sämre motstånd. På hemmaplan igen.

Addera därtill att vi nog fick bevittna kanske den sämsta insatsen från ett Real-försvar på över ett decennium här senast mot Shakhtar. Otroligt svagt, nästan så att man inte trodde på det även fastän det tydligt uppenbarade sig framför en. Shakhtar gjorde som bekant tre mål under första 45, men att man till slut inte landade in på runt sex, sju baljor är nästan ett underkänt betyg. Man var direkt svaga och ineffektiva framför mål, och det säger allting om Real Madrids insats i den matchen.

Trots problemen, Barca är bättre

Precis som underrubriken antyder så anser vi Barcelona vara klart bättre än Real Madrid just nu. De har helt klart sina problem och det har varit en minst sagt intensiv sommar för deras del, men det går inte att komma från att Barcelona åtminstone har en offensiv som är världsklass. Real Madrid har Benzema, samtidigt som Barcelona har Messi, Griezmann, Coutinho, Fati och Dembele. Där sticker Barca helt klart ut.

Vi har heller inte fått se dessa riktigt urusla insatserna från Barcas sida, inte på samma sätt som kring Real åtminstone. Att förlora mot Getafe på bortaplan är inte alls fy skam, utan snarare ett kvitto på hur bra Getafe faktiskt är. Ett oerhört disciplinerat gäng med en superstark defensiv.

Vi anser därför Barcelona ligga klart närmre segern här på lördag. Får de in 1-0 innan 30 så tror vi till och med det kan rinna iväg. För så usla har Real faktiskt varit här på slutet.

Vi har alltså då inte ens nämnt att Barcelona agerar hemmalag, Real Madrid entrar Camp Nou alltså, och även det tycker vi är en superintressant aspekt, eftersom att Real som bekant lirar sina hemmamatcher på Estadio Alfredo Di Stefano, en detalj vi mycket väl tror har påverkat Reals insatser så här långt. Nu ska man entra självaste Camp Nou, och det ligger, tror vi, trots allt något i det där, det faktum att Real entrar Barcas hemmaborg efter att ha lirat på lilla Estadio Alfredo Di Stefano.

Nej, vi har helt enkelt svårt att se att Barca inte ska besegra Real Madrid i det här skicket, därför blir också vårt speltips den raka ettan från 1×2-marknaden. Den betalar 2.05 x insatsen hos spelbolaget Snabbare. Fantastiskt värde i vår bok. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips: