Speltips Bayern München – Chelsea 8/8: Gästerna har inget att förlora

Av
Uppdaterat: augusti 8, 2020

Bayern München körde över Chelsea på Stamford Bridge i mars månad och är i princip klara för vidare spel i turneringen.

Twitter Facebook

Bayern München stod för en solid insats på Stamford Bridge och besegrade Chelsea med komfortabla 3-0, ett resultat som givetvis osar klasskillnad och därför talar även allting för att Bayern säkrar avancemanget på Allianz Arena på lördag.

Bayern har som bekant haft en fantastiskt vår och sommar och säkrade ligaguldet tidigt när man bestämde sig för dra iväg från Dortmund. Det var aldrig något snack om saken utan när väl Bayern växlade upp så var det hela väldigt tydligt, Bayern är steget större än samtliga lag i Bundesliga.

Men det har Bayern alltså även varit i Champions League så här långt, de gjorde bland annat 10 baljor mot Tottenham i gruppspelet över två matcher, därför är det inte alls överraskande att de flesta spelbolag där ute målar upp Bayern som favoriter i den här tävlingen. Enligt Bet365 står det mellan Manchester City, Bayern och PSG.

De tuffar på

Chelsea fixade till slut en Champions League-plats efter att ha slutat fyra i Premier League-tabellen, ett väldigt fint betyg för Frank Lampard i sin debutsäsong. Engelsmannen har satsat ungt vilket givetvis bådar gott inför framtiden, men när väl svårighetsgraden höjs, så har vi väldigt svårt att se att detta unga Chelsea ska kunna stå emot. Bayern betyder att svårighetsgraden höjs. Bevisligen.

Men det som talar för att vi får bevittna ett underhållande Chelsea på lördagskvällen är trots allt det faktum att de inte har något att förlora, de kommer att gå för det så länge det står 0-0 och även därefter. Det är trots allt säsongens sista fight och det är ett slutspel i Champions League, spelarna lär vilja visa upp sin bästa sida här och därför tror vi även Chelsea lyckas få hål på Bayern här på Allianz. Bayern släpper trots allt, i snitt in ungefär en balja per match.

Det kan dessutom bli så att Bayern slappnar av en aning eftersom att man har en 3-0-ledning med sig från Stamford Bridge, de kommer att gå för segern men ju längre in i matchen vi kommer – och ju närmre avancemanget de kommer – så kan Chelsea komma att bjudas på lite fler ytor. Så brukar det trots allt se ut.

Vi har därför valt att gräva fram ett speltips från målmarknaden, ett kombinationsspel som betalar fina 1.83x hos William Hill. Och mer exakt är speltipset alltså BLGM – Ja & Över 2.5 mål i matchen. Stort lycka till!