Speltips Champions League Bandy Elitserien Hockey Elitserien

Av
Uppdaterat: mars 12, 2013

ROGERS SPELTIPS:

SM-slutspelet börjar och den stora favoriten till guldet inleder på hemmaplan. Skellefteå vann grundserien rätt så komfortabelt och är nog grymt laddade till denna match. Det är mycket viktigt att vinna den första matchen i en serie och det är jag säker på att Norrlands AIK gör. Läget i laget är väldigt bra. Alla spelare i truppen är tillgängliga och det kryllar av matchvinnare. Regerande mästarna Brynäs har haft en jobbig säsong. Till sist lyckades man ta en sista platsen men har verkligen inte imponerat under en lång tid på det nya året. Man har mest gått vidare efter en hyfsad start av säsongen och att lagen under inte har presterat. Det är stor klasskillnad mellan lagen och Brynäs har dessutom fler spelare på skadelistan. Skellefteå är tunga hemma och ska vinna denna match.

Skellefteå – Brynäs (Hockey, Elitserien)
Speltips: 1
Start: 19.00 Insats: 10
Högsta odds just nu: 1.60 hos Betway – Toppar din första insats med upp till 500kr

Friends Arena eller slutspelat för säsongen. Nu gäller det för dessa lag. Ett ska till Friends och ett kan börja tänka på nästa försäsong. Sandviken hade chansen senast att avgöra på hemmaplan men Villa visade att man är det starkare laget och vann, kanske inte enkelt men ändå komfortabelt. Villa är trots uddamålsförlusten mot SAIK i den tredje semin mycket starka hemma. Det är lapp på luckan i kväll och jag tycker att hemmalaget ska ha en bra chans att vinna inför en entuastisk publik. Inga skador är rapporterade och lagen har nog samma manskap som i förra matchen. Villas målvakt Marin Berggren har visat storform och han släpper inte in många mål i kväll.  Tipset är: Villa till Friends.

VillaLidköping – Sandviken (Bandy, Elitserien)
Speltips: 1
Start: 19.15 Insats: 5
Högsta odds just nu: 1.45 hos Expekt – Dubblar din insättning med upp till 1000kr

Schalke har visat fin form den senaste tiden och vann senast mot starka Dortmund. Laget brukar vara målfarligt, speciellt på hemmaplan men nu har laget stora problem med skador i anfallet. Jag tror att detta blir en tät och snål tillställning efter 1-1 i första mötet och Schalke får nog svårt att göra mål på Turkarnas stabila försvar. Stjärnan Huntelaar skadades senast och spelar inte. Dessutom saknas anfallarna Marica och Rafael. När man också har sålt Edu och mittfältaren Jones också är avstängd så ser det riktigt tunt ut framåt. Förmodligen blir det finske spelaren Pukki som blir ensam forward och det skrämmer inte Galatasarys backlinje. Bortalaget har sämre form än Schalke och har inte lyckats göra mål på de två senaste matcherna i ligan. Man har varit väldigt svaga och ineffektiva i offensiven och när Schalke också har ett starkt försvar så känns underspelet rätt givet.

Schalke – Galatasaray (Champions League)
Speltips: -2,5 mål i matchen
Start: 20.45 Insats: 3
Högsta odds just nu: 2.30 hos Pinnacle – Bättre spelutbud för tennisentusiasten

MÅNADENS TUSING (EUR 100)

AdminDanielRoger (prov)Finn (prov)
Antal 14 7 21 3
Omsättning 124 65 198 35
Träffproc. 43% (6/14) 57% (4/7) 43% (9/21) 33% (1/3)
ROI 75% 102% 66% 41%
Snittodds 1,7 2,4 1,8 1,5
Saldo691033279
Tot. ROI/€100,6 / +2698,4 / -8483 / -2669 / -12

Resultat feb: EUR +75

Se all statistik här