Speltips: Danmark – Belgien (EM-Gruppspel)

Av
Uppdaterat: juni 18, 2021

Vi gå in i gruppspelets andra omgång när vi hittar Danmark mot Belgien. Grupp B:s två bästa lag, där viktiga poäng ska delas ut. För det är ett Danmark som är tvugna att ta poäng i den här matchen för att nå slutspel. Samtidigt vill Belgien självklart knippa förstaplatsen. Så en fysisk match väntas.

Match: Danmark – Belgien
Speltips: 
Danmark 0.0 kort asiatiskt handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Rygga spelet hos Bet365

Danmark hamnade i en hemsk situation i sin öppningsmatch då deras bästa spelare föll till marken. Christian Eriksen fick problem med sitt hjärta, något som gjorde att fokuset självklart hamnade på annat. Som i sin tur gjorde att det blev en 1-0 förlust mot Finland. Så det behövs poäng för danskarna här för att inte missa slutspel. Det är ingen lätt upggift då det är stornationen Belgien som står på andra sidan. Så det krävs ett ruggigt taggat Danmark för att lösa poäng i denna match, vilket betyder att det lär smälla i närkampsspelet. Desperationen kommer att göra att laget får gula kort.

Belgien vann sin första match mot Belgien komfortabelt. Och även om de vill vinna denna match för att ta förstaplatsen så är det också en match som de inte måste vinna. För de har Finland i sista matchen som de förmodligen slår. Just det gör att det inte finns den extra gnistan hos Belgerna, och då lär de inte dra på sig så mycket kort. De behöver inte gå framåt och då kan de tvinga Danmark att föra spelet för att själva gå för omställningarna.

Det är Danmark som behöver vinna denna match och det kommer att synas i det fysiska spelet. Dessutom kommer de behöva hålla i bollen för att gå framåt. Som gör att de kan behöva ta ett par taktiska frisparkar mot Belgiens snabba spelare.

Rygga spelet hos Bet365