Speltips Dubbel Australian Open Camila Giorgi-Karolina Pliskova, Danielle Rose Collins-Angelique Kerber

Av
Uppdaterat: januari 18, 2019

Camila Giorgi-Karolina Pliskova, Danielle Rose Collins-Angelique Kerber - Australian Open
Speltips: över 18.5 game och 2-0 till Kerber
Start: 19 januari 11:00 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 2.01 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Karolina Pliskova fortsätter sin strävan efter en första Grand Slam-titel på Australian Open när hon tar sig an 27: e rankade Camila Giorgi i den tredje omgången.

En extremt begåvad och farlig men väldigt ojämn, Giorgi är en av de spelare som ger allt i varje duell. Efter att ha förlorat mot Angelique Kerber i den andra omgången av Sydney International har Giorgi tagit sig till den tredje omgången av Australian Open genom en 6-3 6-0 seger över Dalila Jakupovic och en 6-2 6-0 seger över junior Wimbledon mästaren Iga Swiatek. Karolina Pliskova har sju raka segrar och efter en rutin 6-3 6-2 seger över Karolina Muchova i öppningsrundan, fick Pliskova lite besvär i andra omgången mot Madison Brengle där hon behövde tre set för att vinna.

Pliskova vann det senaste mötet mot Giorgi i Cincinnati efter tre set. Båda spelarna är mycket aggressiva och jag tror att Giorgi mycket väl kan ta hem åtminstone ett set. 

Världstvåan från Tyskland Angelique Kerber har tagit sig till den fjärde omgången av 2019 Australian Open där hon kommer att möta Danielle Rose Collins från USA.

Danielle Rose Collins slog Caroline Garcia i förra omgången. Det var en dominerande prestation av Collins som vann i två raka set. Detta är det längsta som Danielle Rose Collins tagit sig till på en Grand Slam-turnering, så det blir intressant att se hur hon hanterar en spelare av Angelique Kerbers kaliber. Kerber har varit i exceptionell form. Hon vann sin senaste match i två raka set mot Kimberly Birrell och har ännu inte förlorad ett enda set i den här turneringen.

Kerber vann sin senaste match mot Collins med klara 6-1 6-1 i Eastbourne och har även vunnit Australian Open 2016. Danielle Rose Collins har spelat bra tennis, men hon saknar erfarenhet av att spela på den här nivån och med tanke på Kerbers form och erfarenhet kan jag inte tänka mig något annat än en enkel seger för tyskan.

Jag lirar över 18.5 game i matchen mellan Giorgi -Pliskova och vinst till Kerber med 2-0 i set.

Unibet erbjuder ett odds på 2.01