Speltips Dubbel Australian Open Kuzmova V-Svitolina E, Wawrinka S- Raonic M

Av
Uppdaterat: januari 16, 2019

Kuzmova V-Svitolina E, Wawrinka S- Raonic M - Australian Open
Speltips: Svitolina 2-0, Raonic
Start: 17 januari 01:00 Insats €: 20
Högsta odds just nu: 2.02 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Världssexan Elina Svitolina från Ukraina spelar sin andra omgång  av 2019 Australian Open mot Viktoria Kuzmova från Slovakien. Viktoria Kuzmova vann sin öppningsrunda i 3 set. Det var en bra prestation från Kuzmova som förlorade första set men kämpade sig tillbaka och lyckades till slut vinna med  2-1. Nu ställs hon mot betydligt tuffare motståndare i Elina Svitolina som kommer till den här matchen i kanonform. Svitolina avslutade 2018 på ett exceptionellt sätt. Den formen verkar hålla i sig då hon vann sin öppningsrunda i två raka set och dominerade matchen mot Golubic.

Elina Svitolina är en elitspelare i otrolig form som vinner här med 2-0 i set.

 

Milos Raonic och Stan Wawrinka kommer ställas mot varandra i den andra omgången av Austrlian Open. Milos Raonic kommer till den här matchen efter en 3-0 seger mot Nick Kyrgios som tog 33 game att avgöras. Raonic vann 90% av sina första serve poäng och såg väldigt starkt ut. Det var faktiskt det bästa av Raonic som jag sett på länge. Om den här prestationen var någon indikation på vad som ska komma skall är Raonic en het kandidat att ta sig långt i den här turneringen. Stan Wawrinka kommer från en seger mot Gulbis där han låg under i första set men vann matchen efter att Gulbis skadat sig och var tvungen att avbryta.

Wawrinka är mer än kapabel att vinna den här matchen när han spelar i toppform, men han har en lång väg att gå för att ta sig dit. Det vi såg i första omgången var inte ens i närheten av hans högsta nivå. Raonic spelar sin bästa tennis på länge just nu och är en storfavorit enligt mig i den här matchen. 

 

Jag lirar vinst till Elina Svitolina med 2-0 i set och vinst till Milos Raonic.

Unibet erbjuder ett fint odds på 2.02.