Speltips Dubbel Bayern-United och Atl. Madrid-Barcelona

Av
Uppdaterat: april 9, 2014
Speltips Dubbel Bayern-United och Atl. Madrid-Barcelona
Bayern-United, Atl.Madrid-Barcelona - Champions League
Speltips: Bayern ht/ft och Barcelona
Start: 20:44 Insats €: 10
Högsta odds just nu: 3.89 hos bet365 - Toppvalet med 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Dagens dubbel

 

Match 1 Bayern München-Manchester United (Bayern ht/ft)

 

Bayern München är redan klara seriesegrare vilket betyder att man har kunnat rotera lite i truppen på sista tiden. Manchester United har fått matcha laget ganska hårt på slutet då truppen är betydligt tunnare än Bayerns och man ligger lite halvpyrt till i ligan och måste prestera för att säkra Europaspel till nästa säsong.

En till aspekt som talar för Bayern är att United måste göra mål ikväll för att ha en chans att gå vidare då hemmamötet slutade 1-1. Detta kommer medföra att Bayern kommer att få lite ytor.

Schweinsteiger är avstängd efter utvisning i förra mötet och även Martinez är avstängd. Detta har man i mitt tycke bra täckning för då Dante är tillbaka efter avstängning och kliver in i mittförsvaret samt att Toni Kroos tar Schweinsteigers plats.

Att man ska leda i halvtid för att sedan vinna matchen ser jag inte som någon omöjlighet

 

 

 

Match 2 Ateltico Madrid-Barcelona (2)

 

Atletico Madrid  tar emot Barcelona i CL kvartsfinal. Man fick med sig 1-1 från bortamötet efter att man tagit ledningen genom ett fantastiskt mål av Diego. Detta var även det enda skottet man hade på mål i matchen. Diego blev inbytt i matchen efter att Diego Costa gått ut skadad i den 30:e matchminuten. Förmodligen missar han returen ikväll, även Arda Turan som har gjort en strålande säsong har ett strulande knä och är tveksam till spel.

För Barcelonas del så kommer Gerard Pique att missa matchen samt att Pinto kommer att vakta målet ikväll. Jag tror ändå att denna match kommer att avgöras på mittfältet och vilka bollar de kan leverera framåt. På Barcelonas mittfält finner vi Xavi, Busquets och Iniesta. Sen kommer förmodligen Fabregas spela centralt i anfallet med Messi och Neymar på varsin kant.

Tyvärr tror jag att Atleticos fina säsong förstörs av Barcelona två gånger om då man även ska mötas i ligan under sista omgången.

 

3.89 hos Bet365