Speltips Everton – Liverpool 17/10: Vem vinner Merseysidederbyt?

Av
Uppdaterat: oktober 17, 2020

Bästa möjliga förutsättningar inför ett Merseysidederby! Everton kliver in på Goodison Park som tabelletta. Spännande!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Det har väl inte undgått någon att Everton placerar sig på en förstaplats i tabellen, med resultatraden 4-0-0, 12-5. En fantastisk start på säsongen för Ancelottis mannar alltså, och en start som onekligen bådar gott för framtiden. Och med det sagt så blir det onekligen spännande att se hur Everton hanterar Liverpool på lördag, de kliver in här med största möjliga självförtorende och lirar på Goodison, det bör ge de extra kraft till den här fighten.

Men har Everton det som krävs för att besegra just Liverpool? Det är en relevant fråga trots att Everton radat upp sju(!) raka segrar, med EFL Cup inräknat. Liverpool är trots allt ett steg upp, förvisso besegrade Everton Tottenham i premiären men sedan dess har motståndet varit väldigt generöst, Brighton, Crystal Palace och West Bromwich. Nu höjs svårighetsgraden, när ett TAGGAT och revanschsuget Liverpool tittar förbi.

Liverpool kommer som bekant närmst från en väldigt överraskande förlust här i ligaspelet, först och främst så var just nederlaget mot Aston Villa en överraskning, men desto större var chocken när Aston Villa satte dit 7-2 i den 75:e matchminuten.

Ett helt otroligt resultat som givetvis är ett kvitto på att Liverpool slappnat av en aning. Detta var onekligen en påminnelse till Van Dijk och grabbarna där bak att man behöver vakna till liv, för segrarna kommer absolut inte per automatik även fastän man har ett så pass fint lag. Det gäller att ta sig i kragen och hitta tillbaka till formen från fjolåret, och det snabbt.

Mané och Thiago tillbaka

Liverpool boostas av nyheten att Sadio Mané och Thiago Alcântara är tillbaka och spelredo. Det går inte att komma från hur viktig den förstnämnda är för Liverpools offensiv, och även fastän Thiago inte bar Liverpool-tröjan i fjol, så har vi alltså redan fått se prov på vad spanjoren är kapabel till. En ordentlig förstärkning för detta Liverpool.

Med dem två tillbaka i en elva så ökar givetvis Liverpools chanser att besegra Everton markant. Enda avbräcket – och ett tungt sådant – är dock Alisson Becker, Adrian lär få förtroendet från start och givetvis är spanjoren en klart sämre keeper än brassen. Men trots detta tror vi alltså starkt på Liverpool på lördag. Resterande spelare är alltså tillgängliga och känslan säger att förlusten mot Aston Villa kan ha varit väldigt nyttig för det här kollektivet. Nu lär vi få se ett skärpt Liverpool.

Även en tvingad justering i backlinjen hos Everton talar för Liverpool, Yerry Mina ser inte ut att bli spelklar vilket öppnar upp för nyförvärvet Godfrey att göra sin premiär. Det kan givetvis påverka utfallet i en sådan här fight.

Vi väljer därför att klicka in Liverpool som vinnare till godkända 1.84 x degen hos spelbolaget Mr Green. 1-2? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips: