Speltips Everton – West Bromwich 19/9: Tydlig skillnad

Av
Uppdaterat: september 18, 2020

Everton imponerade stort i premiären på Tottenham Hotspur Stadium, vinner igen?

Twitter Facebook

En drömstart! Det var vad Everton fick på säsongen 20/21, seger över Tottenham och en hållen nolla på Tottenham Hotspur Stadium, en ordentlig moralboost ifall ni frågar oss, och det var exakt vad Everton behövde. Förhoppningen om att genomföra en stark upplaga i Premier League säsongen 20/21, lever i allra högsta grad. 

Och Everton kliver nu givetvis in som stora favoriter till lördagens möte. Det var onekligen 90 fina minuter man genomförde mot Tottenham, James Rodriguez satt direkt, Richarlison visade vilken nivå han håller och Calvert-Lewin gjorde säsongens första balja. En del positiva saker att hämta från premiären alltså. Och då har vi varken nämnt Allan eller Doucoure.

Vi räknar därför med att Everton kopplar ett tidigt grepp om den här matchen, West Bromwich tillhör skaran en av dem sämre klubbarna i den här serien och föll som bekant med hela 3-0 mot Leicester i hemmapremiären. Ett kraftigt underbetyg, som säkerligen redan nu gör klubben väldigt nervös.

Givet utfall

Enligt rapporter från England så kommer Ancelotti att forma exakt samma elva som i premiären, även det är en viktig detalj, att man inte åker på några skador inledningsvis. Får Ancelotti chansen att sätta detta laget ytterligare, ja då räknar vi med att de utmanar Arsenal, Leicester, Wolves, men kanske även Chelsea och United i år.

Det är självklart så att säsongen är ung, segern över Tottenham kom i den absolut första omgången och man ska aldrig dra för tidiga slutsatser. Det är dock inte det vi gör heller, vi baserar inte det på en match, utan snarare på Evertons transferfönster och Ancelotti. Rodriguez var trots allt grym i premiären, det är en världsklasslirare i ett lag som Everton, helt klart. Allan även så, vilken bollvinnare det här är, med bra fötter dessutom. West Bromwich kommer man att besegra i alla fall.

Och vi nöjer oss faktiskt med att klicka in den raka ettan på 1X2-marknaden här, fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. 1.52x är tillräckligt bra för detta – och synas hos spelbolaget Hajper. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips: