Speltips Fiorentina – Torino 19/9: Rakt spel från Stadio Artemio Franchi

Av
Uppdaterat: september 19, 2020

Serie A är tillbaka och vi tar pulsen på Fiorentina direkt, finns det en möjlighet att de utmanar om Europa-platser i år?

Twitter Facebook

Fiorentina är absolut ingen garanti att vara med och slåss om Europa-platser, de kommer trots allt närmst från två tuffa säsonger i Serie A och har brottats med problem, 10:a i fjol och året innan sluta man först på en 16:e plats. Men det går heller inte att komma från att man har ett superintressant mittfält och att potentialen onekligen finns där. Därför höjer vi ett litet varningsfinger för att Fiorentina möjligtvis kan komma att hitta tillbaka under säsongen 20/21.

Castovilli, Amrabat och Bonaventura är ett minst sagt spännande mittfält, lossnar det för dessa lirare så säger känslan att det kan lossna rejält, för höjden är bra, och tillräckligt bra för att kunna utmana om en Europa-plats – enda in i maj månad. Får dessutom Chiesa igång målproduktionen, ja då kan det bli riktigt bra för Fiorentina i år.

Men det är just inledningen vi tror kommer att bli helt avgörande för Fiorentina, besegrar man Torino här i premiären och får med sig, säg ett kryss mot Inter, så lär det bli seger över Sampdoria och Spezia i omgång 3 och 4. Det är vår fasta övertygelse, Fiorentina ska gå för samtliga tre pinnar på lördag, och säkra dem också!

Generöst motstånd, trots allt

Torino hade som bekant även de en tuff säsong i fjol, ja ännu tuffare än vad Fiorentina hade då Torino bara hade fem poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket efter 38 spelade omgångar. Addera därtill att laget inte vann någon av sina fem sista matcher, även det än detalj att ta hänsyn till då säsongen avslutades betydligt senare. 

Och hur ser då Torinos möjligheter ut i år? Det är svårt att säga, man har åtminstone fått in ett par spännande lirare i Verdi, Vojvoda och Linetty men överlag så säger känslan att, även för deras del, kommer att bli avgörande med en bra start. Det hänger även mycket på huruvida Belotti har en bra säsong eller inte, eller om han ens är kvar – ryktas just nu till Tottenham. Lämnar han så har vi svårt att se att man tar nästa steg.

Mycket talar alltså för att vi får bevittna en tät historia på lördag, men vi väljer trots detta Fiorentinas sida här i premiären, vi tror på deras mittfält och kvalitén i det här laget, de är snäppet vassare på pappret och detta kan mycket väl bli deras år. Hemmaplansfördelen är även det en faktor, Torino förlorade 12 av 19 bortamatcher i fjol och släppte in, i snitt 2.00 mål per spelad match. Och årets inledning har helt klart möjligheten att bli en förlängning av den säsongen.

Vi klickar in den raka ettan till godkända 1.87x insatsen hos spelbolaget Betway. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips: