Speltips Frankrike – Sverige 17/11: Tuff uppgift på Stade de France

Av
Uppdaterat: november 17, 2020

Speltips och odds till mötet mellan Frankrike och Sverige den 17 november. Matchstart 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Sverige säkrade sina första poäng i årets upplaga av Nations League när man besegrade Kroatien med 2-1 hemma på Friends Arena, ett superviktigt resultat i och med att man nu lirar om att få behålla sin position i A-divisionen.

Sverige och Kroatien står alltså på exakt lika många poäng med en omgång kvar att spela för, här i Nations League så tittar man alltså först och främst på inbördes möten för att avgöra vilket lag som slutar först ifall två lag landar in på exakt lika många poäng, i Sveriges och Kroatiens fall betyder det att man endast kommer att gå på målskillnaden, i och med att båda lagen besegrat varandra med samma resultat, 2-1. Och både Sverige och Kroatien har alltså -6 i målskillnad inför tisdagens avslutande runda. Spännande!

Och Sverige kommer givetvis att sikta in sig på att fälla Frankrike på tisdag, fransmännen har redan säkrat gruppvinsten vilket givetvis talar för Sverige, det är ingen stor fördel men något är det, helt klart och därför utgår vi från att Sverige tar för sig här. Sen huruvida det räcker till poäng eller inte är en annan femma. Sverige kommer givetvis även ha koll på resultatet i den andra matchen, skulle det bli så att Portugal går upp i en ledning mot Kroatien, så lär approachen ändras en aning från Sveriges sida, då lär man fokusera på att hålla nere siffrorna mot Frankrike.

Blir förlust, dessvärre!

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så går det inte att komma från att Frankrike är ett av världens bästa landslag, om inte det allra bästa. De är minst två steg större än Sverige i vår bok och givetvis är deras resultatrad i den här gruppen, en tydlig indikation på detta. Frankrike kommer dessutom närmst från en seger över Portugal på bortaplan, ett klart styrkebesked från fransmännen.

Som om det inte vore nog så ser Frankrike dessutom ut att få tillbaka Kylian Mbappe på tisdag, bara det ökar Frankrikes chanser enormt i vår värld. PSG-stjärnan sänkte som bekant Sverige på Friends Arena i september månad (0-1).

Sveriges insats mot Kroatien var minst sagt välbehövlig och det var även en härlig bekräftelse på att Sverige fortsatt är att räkna med, men på tisdag är motståndet ett annat, och vi kommer därför att klicka in Frankrike som vinnare i den här matchen. Spelvärdet är fortsatt okej på 1×2-marknaden.

Den raka ettan betalar godkända 1.54 x degen hos spelbolaget SpeedyBet och fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Spelvärt ner till 1.50! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips: