Speltips Galatasaray – Kayserispor 23/11: Tydlig skillnad

Av
Uppdaterat: november 23, 2020

Speltips och odds från Super Lig, Galatasaray tar sikte på en fjärde raka seger i ligaspelet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Glasgow Rangers visade sig vara uppgiften för stor för Galatasaray i Europa League-kvalet, vilket alltså innebär att Gala enbart har ligaspelet att fokusera på under säsongen 20/21. Även cupspelet givetvis, men allt som oftast har klubben slagits på tre fronter, och det talar onekligen för att Gala kommer att gå starkt i Super Lig den här säsongen.

Och vi börjar få se mer och mer fart på detta Gala i just seriespelet, de fick – i princip som alla – en någorlunda trög start på säsongen, men har nu fått upp farten, och noterats för tre raka segrar. Det betyder att vi finner dem på en fin tredjeplats i tabellen med 16 poäng på kontot, ligaettan Fenerbahce har 20, och därför krävs det onekligen tre pinnar här på måndag för Galas del. Det gäller att haka på direkt.

Kayserispor har å andra sidan bara sex poäng på kontot sju omgångar in, två segrar, samt fem förluster är deras facit och det är ingen direkt överraskning, i och med att klubben, redan i fjol brottades med problem i högstaserien. De slutade först på en 17:e plats i tabellen då, och en liknande position är att räkna med under säsongen 20/21.

Klasskillnad

Tittar vi närmre på hur Galatasaray och Kayserispor har presterat i just det här mötet tidigare, så kan vi alltså konstatera att Gala har vunnit sex raka matcher. 4-1 slutade samma möte i fjol. Året innan det? 3-1, och innan det 4-1.

Dem siffrorna tycker vi talar sitt tydliga språk, för även på bortaplan har Gala tre raka segrar alltså, 3-2, 3-0 och 3-1. Allt som oftast vinner Gala alltså tryggt, och exakt samma utfall tror vi på under måndagskvällen.

Gala är helt enkelt steget större och är dessutom ute efter revansch då en annan Istanbul-klubb, i Basaksehir vann den turkiska ligan i fjol. Den titeln är Galatasarays i år, ifall vi frågar dem. Vi väljer därför att syna ett odds på marknaden här, allting talar trots allt för att Gala vinner relativt tryggt.

Galatasaray (-1.5 asian handicap) klickas in till finfina 2.17 x insatsen hos spelbolaget CampoBet. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips: