Speltips inför Sevilla – Inter 21/8: Vem tar hem titeln?

Av
Uppdaterat: augusti 19, 2020

På fredagskvällen är det bara att korka upp en god flaska vin och avnjuta den tillsammans som ni ser den spännande finalen i Europa League mellan Sevilla och Inter. Båda lagen har en lysande form och jag väntar mig en underhållande match.

Speltipset som jag har plockat fram är hämtat från 1X2-marknaden och har ett generöst odds på 2,30x pengarna.

Två formstarka lag

Den här finalen kommer spelas mellan två väldigt formstarka lag.

Inter kommer till den här matchen efter att ha vunnit sina sex senaste matcher. De har bara förlorat 1 av sina 17 senaste matcher. Försvarsspelet har fungerat bra men det är framförallt anfallsspelet som har varit lagets styrka. Anfallsparet Lautaro Martinez och Lukaku har bombat in mål och Inter har gjort minst 2 mål i 14 av sina 16 senaste matcher.

Sevilla har också varit heta den senaste tiden. De har vunnit åtta av sina nio senaste matcher. De har bara förlorat 1 av sina 21 senaste matcher. Sevillas styrka har varit försvarsspelet, de har hållit nollan i sju av sina nio senaste matcher.

Ett odds som står ut

Trots att båda lagen är formstarka håller jag Inter som favoriter. Inter har sett extremt bra ut den senaste tiden och I semifinalen pulveriserade de Shakhtar Donetskt och vann med de överlägsna siffrorna 5-0.

Sevilla tog sig till den här finalen genom att besegra Manchester United med 2-1. Trots vinsten var det ingen imponerande insats av Sevilla. Det tidigare så perfekta försvarsspelet var som bortblåst och Sevilla bjöd på massor av chanser. Sevilla släppte till 20 skott men på grund av storspel från målvakten Bounou och oskärpa hos spelarna i Manchester United så lyckades Sevilla tillslut vinna.

Det som gör det här spelet extra intressant är att Coolbet just nu erbjuder odds som är högre än andra bolag. Den raka tvåan går nämligen att spelas till odds runt 2,30x pengarna. Det är hela 15 punkter högre än marknadens snitt.

Jag är rädd för oddsdropp och därför snabbar jag mig att klicka in den raka tvåan på Inter.

För och emot speltipset:

  • Inter har vunnit sina sex senaste matcher
  • Inter har bara förlorat 1 av sina 17 senaste matcher
  • Inte har gjort minst 2 mål i 14 av sina 16 senaste matcher
  • Sevilla har bara förlorat 1 av sina 21 senaste matcher
  • Sevilla har vunnit åtta av sina nio senaste matcher

Annons:

Hämta 100 kr bonus hos Coolbet

Testa Coolbets höga odds från egna oddssättare


Oddset framtaget: Tisdag 18/7 kl 19:26
Spela ansvarsfullt. 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.