Speltips Juventus – Sampdoria 20/9: Komfortabel seger i premiären

Av
Uppdaterat: september 20, 2020

Sampdoria hade en tuff säsong i fjol och vi räknar med samma typ av prestation från deras sida i år också – räcker inte till här.

Twitter Facebook

Är det alltså så att ett annat lag, för första gången på länge, är favoriter till att vinna Serie A? Hos dem flesta är det alltså så att Inter placeras före Juventus i “förhandstabellen”, och vi är möjligtvis beredda att hålla med, men eftersom att Juve ändå alltid vinner den här serien till slut, så är det givetvis alltid svårt att gå emot den gamla damen. De har dock en stor utmaning framför sig i år, Inter ser väldigt fina ut och får Conte pusselbitarna på plats, så kan det onekligen gå undan.

Men att favoritskapet förflyttats från Turin till Milano, ändrar inte förutsättningarna för Juves segerchanser mot Sampdoria. Det skiljer trots allt redan så mycket i kvalité mellan dessa lag och vi har väldigt svårt att se att Sampdoria ska kunna störa Juve här i Turin.

Precis som vi nämner i ingressen så hade Sampdoria väldigt stora problem i fjol, de löste kontraktet till slut men mycket tack vare att just SPAL, Brescia och Lecce lirade i samma serie. De var under all kritik, detsamma gällde Torino och Genoa, som båda stod för katastrofala säsonger.

Och tittar vi närmre på Sampdorias trupp i år, så har alltså inte så mycket hänt, vi säger därför precis som dem de flesta gör, Sampdoria ligger risigt till ifall man inte tar in ett par spelare innan den 5 oktober. Förstärkning behövs, onekligen.

Upprepar segern från i fjol?

Senast Juventus och Sampdoria ställdes mot varandra här på Juventus Stadium var den 26 juli, alltså mindre än för två månader sedan. Den matchen vann Juventus med komfortabla 2-0 efter en balja av Cristiano Ronaldo och Bernardeschi, dessutom en missad straff av Cris. Känslan säger att vi får bevittna samma typ av resultat den här gången också.

Vi räknar med att Juve tar ett järngrepp om den här matchen direkt från matchstart, för även fastän Juve ser sämre ut i år, och det beror till stor del på att man har samma trupp, som är ett år äldre, så går det inte att komma ifrån att man har ett lag som är KLASSER bättre, än det Sampdoria kan ställa fram.

Att Juve vinner med två mål utgår vi därför från, speciellt här på hemmaplan. Här har Juve besegrat Sampdoria i fem raka matcher, fyra av dem med fler än ett mål – 2-0, 2-1, 3-0, 4-1 och 5-0.

Juventus (-1.5 asian handicap) klickas därför in till godkända 1.79x insatsen hos spelbolaget Mr Green.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips: