Speltips Kroatien – Portugal 17/11: De är snäppet vassare

Av
Uppdaterat: november 17, 2020

Kroatien spelar för sin överlevnad i A-divisionen men är det verkligen tillräckligt av en morot för att hjälpa dem här på tisdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Kroatien har minst sagt varit en besvikelse sedan VM i Ryssland, 2018. Annorlunda går det inte att se på det hela efter EM-kvalet, samt efter fem spelade omgångar i årets upplaga av UEFA Nations League.

6-0-förlust mot Spanien strax efter VM, förlust mot Tunisien, uddamålsseger över Georgien, och Azerbajdzjan på hemmaplan, förlust mot Ungern, kryss mot Azerbajdzjan, fyra insläppta mot Frankrike och Portugal, och förlust mot Sverige. Detta är alltså några av Kroatiens resultat sedan VM-finalen, ett tydligt kvitto på att man är långt ifrån ett av Europas allra starkaste landslag – ett stort frågetecken på om Kroatien faktiskt ens är bland top 10. Så ser åtminstone vi på det hela.

Det är tydligt i vår bok alltså, Portugal är det klart bättre laget här, det har de onekligen bevisat under dem senaste åren. De vann som bekant Nations League senast, och truppen blir bara mer intressant för varje landslagssamling som passerar. Det är ett minst sagt otroligt lag Santos förfogar över, Ronaldo, Silva och Felix som fronttrio, med Bruno Fernandes bakom. Släng in Diogo Jota där också, men listan är betydligt längre än så, där många talanger ploppat fram under dem senaste åren – Trincão är ett av dem namnen.

Vi väljer sida

Så även fastän Portugal är klara som grupptvåa i den här gruppen, i och med förlusten mot Frankrike i lördags, så tror vi inte Kroatiens fight om överlevnad i A-divisionen är tillräckligt av en morot för att ge hemmalaget segern här.

Nations League är Nations League dessutom, en tävling som inte direkt skriker prestige eller ära, utan snarare tvärtom, man längtar bort från dessa landskamper när en pandemi härjar i världen. Vi har därför svårt att se att Kroatien ska tända till här. Sen är de ju som sagt helt enkelt det sämre laget, trots allt.

Vi lockas därför av det fina värdet på Portugal, ett Portugal som kört över både just Kroatien men även Sverige i den här gruppen. Och när den raka tvåan betalar finfina 2.16x, så är det bara att hugga. Oddset finner ni hos spelbolaget CampoBet!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips: