Speltips Leicester – Arsenal 23/9: En viss rotation i båda läger?

Av
Uppdaterat: september 22, 2020

Det intensiva spelschemat öppnar upp för nya namn från start i onsdagens möte – vidöppen tillställning på King Power Stadium.

Twitter Facebook

Både Leicester och Arsenal har inlett säsongen på bästa möjliga vis med två raka segrar i ligaspelet, en trend man givetvis vill ska fortsätta. Vi alla är väl medvetna om vad bra starter betyder, och ofta kan det även sätta tonen en bra bit in på säsongen. 

Därför tror vi också både Rodgers och Arteta, redan nu har en tanke på helgens uppgifter, Leicester ställs mot Manchester City på Etihad Stadium och lär inte ha en chans ifall de inte optimerar sina chanser. Att vila ett par spelare vore därför inte fel av Rodgers. Detsamma gäller Arteta som ställs mot Liverpool på Anfield, vi vore därför överraskade ifall exempelvis Aubameyang spelade från start här.

Istället tror vi att spelare som Saliba, Kolasinac, Guendouzi, Pepe och Nketiah, samtliga kommer att få chansen från start här. Detsamma gäller Leicester, som lär ge Vardy välförtjänt vila. Dessutom kommer vi högst troligt att få bevittna ett helt nytt Leicester-mittfält, enligt rapporter från England – ett mittfält med bland annat Choudhury, Gray, Maddison och Albrighton.

Vi utgår därför inte från att få bevittna en högkvalitativ match på King Power Stadium, detaljer lär inte sitta på samma vis som när en ordinarie elva startar, och vi räknar även med att få se betydligt fler misstag i en sådan här tillställning.

Odds från målmarknaden

Allt som oftast när Arsenal infinner sig på banan så brukar utfallet bli att båda lagen hittar nätmaskorna, vi tror inte onsdagens möte blir något undantag. Arsenal har som bekant haft problem med sitt försvarsspel, speciellt när svårighetsgarden höjs, och försvaret blir exponerat för bättre motstånd. Fulham och West Ham är, oavsett hur man ser på det, två drömmotstånd i det här avseendet.

I vår värd håller Leciester en betydligt högre nivå, och därför är vi övertygade om att de kommer att få sina chanser på onsdag. Det här är, trots ett par nya lirare i startelvan, ett sammansvetsat lag som trots allt etablerat sig bland dem sex, sju främsta i Premier League. Och just Arsenal har man dessutom besegrat i tre av dem fyra senaste matcherna lagen emellan.

Addera därtill att Leciester har gjort sju mål på sina två första matcher i ligaspelet, att de hamnar i målprotokollet på onsdag utgår vi därför från. Detsamma gäller Arsenal som har en väldigt fin offensiv, även för dem har det lossnat med fem baljor i ligaspelet så här långt.

BLGM – Ja, blir därför vårt speltips från King Power Stadium, målspelet klickas in till godkända 1.72 x degen hos spelbolaget CampoBet.

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betfair ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Betfair – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips: