Speltips Liverpool – Arsenal 28/9: Oddset måste testas

Av
Uppdaterat: september 28, 2020

Fint värde på Liverpool inför stormötet mot Arsenal måndagen den 28 september. Speltips och odds!

Twitter Facebook

Måndagens stora höjdpunkt! Mycket trevliga förutsättningar råder inför supermatchen mellan Liverpool och Arsenal på Anfield. Både Liverpool och Arsenal kliver in i matchen med två segrar, av två möjliga och tar nu sikte på ytterligare en trea.

För känslan säger helt klart att Arsenal tror på det, Arteta har fått tillbaka tron i Arsenal-lägret, och man har trots allt besegrat lag som City, Chelsea och även just Liverpool (efter straffar). Därför är det onekligen en spännande fight vi har framför oss.

Liverpool kliver dock självklart in som stora, stora favoriter här. Det är inte direkt konstigt, utan även vi räknar med att Klopps mannar till slut löser en trea, ett annorlunda utfall vore trots allt en stor överraskning. Speciellt när Liverpool nu även fått in Thiago, som presterade på den högsta nivån direkt i sin debut mot Chelsea. Vilken jäkla spelare det där är. Liverpool kommer även i år bli väldigt tuffa att stoppa, det är åtminstone en sak som är säker.

Vi räknar därför med att Arsenal till stor del kommer att fokusera på defensiven i den här matchen, en fembackslinje är givetvis att räkna med när Liverpool har boll, och sedan satsa på snabba omställningar med Aubameyang som central figur. Det är givetvis helt avgörande att lagkaptenen har en bra match, annars är segern i princip utom räckhåll för Arsenal.

Vinner med två baljor

Liverpool kommer att få klara sig utan Henderson, Matip och Oxlade Chamberlain på måndag, Gomez är dessutom ett osäkert kort, men annars så är alltså alla lirare tillgängliga för Klopp. Fabinho lär därför bilda mittlås med Van Dijk igen, och på mittfältet kliver givetvis Thiago in istället för Henderson. Alltså är elvan lika slagkraftig som alltid.

För Arsenals del missar Mari, Smith Rowe, Mustafi, Chambers och Martinelli matchen, Sokratis och Tierney är samtidigt osäkra till spel. Men oavsett elva, så är detta, i vår värld, en alldeles för stor uppgift för detta Arsenal. De är bevisligen på uppgång och har tagit ett stort kliv i rätt riktning, men man är inte riktigt på Liverpools nivå riktigt än. Vi har helt enkelt väldigt svårt att se att Arsenals försvar ska kunna stå emot Salah, Mane och Firmino.

Vi räknar därför med att Liverpool vinner måndagens möte relativt tryggt till slut, en tvåmålsseger är att vänta här, åtminstone i vår värld. 2-0/3-1 är två troliga slutresultat, och därför klickar vi även in Liverpool (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till finfina 2.02x insatsen hos spelbolaget Hajper. Dagens bästa speltips! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips: