Speltips Malmö FF – Cracovia Kraków 27/8: Generös lottning för MFF!

Av
Uppdaterat: augusti 27, 2020

Malmö FF är favoriter till att ta sig vidare från den första kvalrundan i Europa League – steget större än Cracovia Krakow.

Twitter Facebook

Malmö FF har som bekant varit Sveriges, i princip enda representant ute i Europa under dem senaste åren, man har upplevt allting från ett CL-gruppspel med lir på Santiago Bernabeu, till ett slutspel i Europa League (2019). Därför är Malmö även Sveriges hopp i år, all respekt för Hammarby, Göteborg och Djurgården men det råder inga som helst tvivel om att det är Malmö FF som ska göra det.

Och Malmö FF kliver som sagt in som favoriter i EL:s första kvalrunda, de ställs mot polska Cracovia Krakow som i fjol slutade först på en sjundeplats i tabellen. Platsen i Europa har vi eftersom att de vann den polska cupen efter att ha slagit Lechia Gdansk i finalen. En stor bedrift av en klubb som bara för sju år sedan lirade i Polens andraliga. Dessutom var man ett klassiskt bottenlag bara för två, tre år sedan. 

Det är därför på sin plats att lyfta fram att Cracovia Krakow stod för en fin säsong i fjol, efter 30 spelade omgångar infann man sig på en femteplats i tabellen, och det var alltså först i “mästarrundan”, som man började dala och till slut hamnade sjua (med resultatraden 2-1-4).

Den resultatraden är dock även ett kvitto på att Cracovia Krakow är steget mindre än topplagen i den polska ligan, en liga som då dessutom är sämre rankad än den svenska. Därför går det inte direkt att förvänta sig att man slår ut Malmö FF på torsdag. Det är tydlig skillnad i både kvalité och erfarenhet.

2.45-taggaren testas!

Det är som bekant singelmöten som gäller i den här tävlingen, alltså skiljer det sig en aning från tidigare kval eftersom att lagen nu bara har en chans att ta sig vidare till nästa kvalrunda. Det tycker vi öppnar upp för en tvåmålsseger för Malmö FF på torsdagskvällen.

Ponera att Malmö FF gör matchens första mål i det här mötet, ett utfall som högst troligt kommer att inträffa i och med att man är det bättre laget, och dessutom lirar på hemmaplan. Cracovia Krakow kommer då att ta betydligt större risker i jämförelse med hur det hade sett ut ifall det väntade ett andra möte i Polen. Det öppnar onekligen upp för ytterligare ett Malmö-mål, som är trygga med att försvara och i sin tur ställa om.

Vi kommer därför att klicka in Malmö FF som vinnare på handikapp-marknaden. -1 känns som en skaplig lina och betalar finfina 2.45x hos spelbolaget Leovegas, ett spel som helt klart är värt en investering. Det blir alltså vårt speltips från Stadion. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips: