Speltips Manchester United – Crystal Palace 19/9: Vi synar ett målspel

Av
Uppdaterat: september 19, 2020

Crystal Palace har redan två tävlingsmatcher i benen inför lördagens möte på Old Trafford – gynnar det dem?

Twitter Facebook

En 1-0-seger på Selhurst Park i premiären mot Southampton är en riktigt fin inledning, speciellt eftersom att Southampton dessutom avslutade fjolårets säsong riktigt starkt, och även var stora favoriter i premiären. En tung seger alltså, som banar väg för en bra period för Palaces framöver. Kan de störa Manchester United på Old Trafford? Säkert!

Manchester United kliver in i säsongen 20/21 med stora förhoppningar om att etablera sig bland dem tre främsta i tabellen, så är det. Liverpool och Manchester City tillhör en annan nivå och därför är det just tredjeplatsen de får fokusera på. I fjol säkra United den tack vare en bättre målskillnad än Chelsea, och i år hoppas man alltså ta ytterligare ett steg.

Inledningen är givetvis alltid en nyckel, och United har givetvis målsättningen att besegra Crystal Palace här på Old Trafford. Vi räknar dock inte med att United är sin absoluta toppform här i premiären, det har varit en speciell sommar förberedelserna har onekligen sett annorlunda ut.

Det finns alltså ett flertal spelare i United som fortsatt har en bit kvar till matchform, mer exakt sju namn; David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Mason Greenwood och Anthony Martial. Samtliga missade Uniteds senaste träningsmatch på grund av den anledningen. Det betyder dock inte att de inte kommer att spela på lördag, utan snarare är det bara en hint om var United står i dagsläget.

Crystal Palace är igång

Man ska aldrig underskatta vikten av att spela fotbollsmatcher. Tävlingsmatcher. Det är givetvis en helt annan sak än att lira träningsmatcher, och Crystal Palace har alltså 180 minuter av den varan redan nu. 1-0 mot Southampton och 0-0 mot Bournemouth efter 90 spelade.

Därför höjer vi ett litet varningsfinger för Crystal Palace här, så småningom så tror vi United kopplar grepp om matchen, och även vinner den men vi räknar inte bort Palace inledningsvis. Zaha är alltid ett mardrömsmotstånd och kan såra vilket lag som helst, det var även han som avgjorde premiären. Med det sagt så tror vi åtminstone Palace sätter dit en balja på Old Trafford.

Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi alltså som ett givet utfall i den här matchen, det kommer även att bli vårt speltips härifrån. Mer exakt, BLGM – Ja, till exakt dubbla degen hos spelbolaget Snabbare. 3-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips: