Speltips Napoli – Atalanta 17/10: Fint värde på gästerna

Av
Uppdaterat: oktober 17, 2020

Insatsen dubblas i lördagens supermatch mellan Napoli och Atalanta. Matchstart: 15:00. 

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSAFE!

Twitter Facebook

Så surt för Napoli i samband med Juve-matchen senast, wow. De inledde säsongen strålande och på bästa möjliga sätt, med två segrar av två möjliga efter att ha besegrat Parma och Genoa komfortabelt. Målskillnaden efter dessa två matcher? 8-0.

Men, sedan så hamnade Napoli i en omöjlig situation där hälsomyndigheterna i Italien förbjud Napoli till att resa till Turin, samtidigt som fotbollsförbundet alltså krävde att Napoli skulle infinna sig i norr och lira matchen. Utfallet? En 3-0-seger till Juventus.

Och givetvis tar detta något enormt på ett kollektiv, givetvis är man väl medvetna om att man inte kunde styra det utfallet, men känslan säger att vi hade fått se ett helt annat Napoli här mot Atalanta, ifall matchen mot Juve hade blivit av. Napolis chanser var goda inför det mötet. Onekligen.

Atalanta då? Jo de fortsätter att köra på som vanligt, tre segrar av tre möjliga är ett faktum inför lördagens fight och vilket sätt man vunnit på! Målskillnaden lyder 13-5 efter dessa 3 matcher, vilket är smått otroligt. De bara fortsätter att mala sönder sina motståndare och möjligtvis är detta det laget i världen just nu som är roligast att titta på. Det man håller på med är onekligen häftigt. Och känslan säger att i detta nu faktiskt är snäppet vassare än Napoli, vi räknar därför med att hemmalaget upplever problem här.

Atalanta vinner

Hela Atalantas offensiv är skadefri och kommer att lira lördagens möte, och därför kommer vi helt enkelt att välja deras i den här fighten. Vi ser alltså ingen anledning till att inte göra detta, då de bara fortsätter att se helt fantastiska ut. Det är dessutom ingen överdrift att påstå att Atalanta till och med ser bättre ut i år, än under fjolåret. Man har vridit upp detta ytterligare en nivå, den slutsatsen drar vi efter att ha bevittnat de under dessa tre inledande omgångar.

Vi kommer dock att försäkra oss en aning i och med att Napoli sett riktigt fina ut dem också, dessutom så agerar de trots allt hemmalag och har ett positivt skadeläge i truppen. Bara Insigne, Elmas och Zielinski saknas.

Atalanta (dnb) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – blir alltså vårt speltips härifrån, spelet betalar otroliga 2.00 x degen hos spelbolaget Betsafe och måste testas. Atalanta kan trots allt slå vilket lag som helst just nu. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips: