Speltips Premier League och Innebandy SM-final

Av
Uppdaterat: april 13, 2013

DANIELS SPELTIPS:

Reading – Liverpool (Premier League)
Speltips: 2
Start: 16.00 Insats: 30
Högsta odds just nu: 1.50 hos Bet365 – Massor av gratis livestream sport

Downing har lämnat klartecken till spel i pool men dom saknar Kelly, Adam och Borini. Reading är mer eller mindre klara för nedflyttning medans Liverpool slåss om europa cup-spel. Gerrard & Co vinner detta.

Reading – Liverpool (Premier League)
Speltips: Liverpool -1,5
Start: 16.00 Insats: 10
Högsta odds just nu: 2.24 hos Pinnacle – Du vinner mer i längden med högre odds

Lirar även 10 euro att Liverpool vinner med minst 2 mål.

FINNS SPELTIPS:

Reading – Liverpool (Premier League)
Speltips: 2
Start: 16.00 Insats: 10
Högsta odds just nu: 1.50 hos Bet365 – Upp till 1000kr i insättningsbonus

Reading har nu kommit upp i åtta raka förluster och tack vare denna förlustsvit är man i praktiken redan klara för nedflyttning. Teoretiskt har de en chans men det krävs att allt går i deras väg om det skulle vara möjligt. Utöver det har man även släppt in mest mål i hela Premier League och idag möter man ett Liverpool som är ett av ligans målgladaste. Liverpool befinner sig just nu på en sjundeplats och ambitionerna är åtminstone att knipa sjätteplatsen och därmed komma före stadens rivaler, Everton.

ROGERS SPELTIPS:

Falun – Dalen (Innebandy, SM-final)
Speltips: 1
Start: 14.45 Insats: 15
Högsta odds just nu: 1.60 hos Nordicbet – Bäst på nordiska ligor

Lördagen bjuder på SM-final i innebandy i Malmö och ungdomliga Falun ställs mot lite mer rutinerade Dalen. Falun är med all rätt favorit i denna final och jag tror stenhårt på laget från Dalarna. Man har Sveriges bästa offensiv med Rasmus Enström och Alexander Galante Carlström i spetsen.  Falun kom på andra plats i grundserien och endast Storvreta har lyckats göra fler mål än Falun under säsongen. Falun har byggt detta lag under en längre tid och nu är man mogna att gå hela vägen. Dalen har gjort det bra som har krånglat sig till final. Laget tappade flera bra spelare inför denna säsong och man trodde nog att Dalen skulle få det svårt. En sjätteplats i serien var ungefär vad förhoppningarna sträckte sig till och att man nu är i final är en stor skräll. Mycket imponerande att slå ut regerande mästarna Storvreta men idag tar denna saga slut och Umeås stolthet får ännu ett silver. Största stjärnorna är norrmannen Kronberg och Alexander Bodén. Nu i slutspelet har även gamle Peder Bodén vaknat till liv men det ska inte räcka mot Faluns snabba och effektiva spel. Falun mot SM-guld.

Aston Villa – Fulham (Premier League)
Speltips: 1
Start: 16.00 Insats: 5
Högsta odds just nu: 2.38 hos Bet365 – Upp till 1000kr i insättningsbonus

Aston Villa har haft en tung säsong och har verkligen legat illa till. Nu har laget vunnit tre av de fyra senaste matcherna och kan vara på väg från bottenstriden. För att det ska bli verklighet måste man vinna några matcher till och hemma mot Fulham finns en bra chans. Villa slog Stoke borta i den senaste matchen och det var verkligen en blytung och imponerande seger. Anfallaren Benteke visar mycket fin form och har öst in mål den senaste tiden. Skadeläget ser bra ut för hemmalaget. Frågetecken finns för Bent men Ciaran Clark är förmodligen tillbaka i truppen. Fulham ligger på en stabil tiondeplats och har en bra form. Dock behöver man inte segern lika mycket som Villa och det är en avgörande faktor i matchen. Idag saknas mittfältarna Sidwell, Dejagah och Diarra och frågetecken finns för Eyong Enoh. Det stora hotet mot hemmaseger är förstås Berbatov. Kan Villas ibland så darriga försvar hålla koll på honom är mycket vunnet.

Malaga – Ossasuna (La Liga)
Speltips: 2
Start: 22.00 Insats: 3
Högsta odds just nu: 4.42 hos Pinnacle – Du vinner mer i längden med högre odds

Malaga var ytterst nära att avancera till semifinal i Champions Leauge tidigare i veckan. Två insläppta mål på övertid mot Dortmund krossade den drömmen. Förstås en oerhört tung förlust för Malaga och jag har svårt att se att man kan samla ihop sig till denna match. I matchen mot Dortmund bröt Toulalan en tå i höger fot under matchens slutskede och det är ett stort avbräck. Osasuna kämpar för att hänga kvar i La Liga. Laget har ett litet försprång ner till strecket och en vinst i denna match kan nästan säkra kontraktet. Osasuna är ett fysiskt spelande lag och vinner nog kampen mot ett stukat Malaga. Jag tror att Osasuna kan överraska och chansar på en bortaseger.

MÅNADENS TUSING (EUR 100)

AdminDanielRogerFinn
Antal 212184
Omsättning 2016515535
Träffproc. 50% (1/2)25% (3/12)44% (8/18)25%(1/4)
ROI 109%59%85%86%
Snittodds 1,93,42,02,0
Saldo10232 6795
Tot. ROI/€100,6 / +2698,4 / -8483 / -2669 / -12

Resultat mars: EUR -152

Se all statistik här