Premier league: Southampton-Arsenal, Norwich-Newcastle, Liverpool-Everton

Av
Uppdaterat: januari 28, 2014
Premier league: Southampton-Arsenal, Norwich-Newcastle, Liverpool-Everton
Southampton-Arsenal, Norwich-Newcastle, Liverpool-Everton - Premier league
Speltips: 2/2/1
Start: 20:45 Insats €: 20
Högsta odds just nu: 10,36 hos pinnaclesports - Vinn mer i längden med marknadsledande odds

Det har stormat inom Southampton den senaste tiden men det verkar inte ha påverkat laget alltför mycket. Däremot försvagas man av att Gaston Ramirez och Dejan Lovren är skadade. Vidare är Dani Osvaldo avstängd av klubben.
Arsenal ångar på i serieledning och svarade i förra veckan för en stabil insats i 4-0-viktorian över Coventry i FA-cupen. Hoppas ha Aaron Ramsey och Mikel Arteta tillbaka efter skada, medan Theo Walcott är långtidsskadad. Tips:2                                                                                                                                                                                                                          Norwich bröt i förra omgången en sex matcher lång segerlös svit i ligaspelet genom att avfärda Hull med 1-0. Segern var lagets sjätte på 22 matcher och skapade tillfällig arbetsro i bottenstriden.
För Newcastle har bortaplan så här långt inneburit antingen vinst eller förlust. Senast bortabesegrades West Ham med 3-1, vilket gör att laget fortsatt har häng på en Europaplats. Fabricio Coloccini saknas på nytt till följd av skada. Tips:2                                                                                                                             Säsongens andra Merseyside-derby står för dörren och en lika het tillställnings som senast, då det blev 3-3, förväntas nu. Bägge lagen är i mycket bra form och inför prestigemötet skiljer endast en poäng dem åt i tabellen, till Liverpools favör. Tips:1
Liverpool har bland andra Joe Allen, Lucas Leiva samt Glen Johnson på skadelistan. Svårbesegrade Everton får klara sig utan Bryan Oviedo, Ross Barkley och Seamus Coleman.