Speltips Real Sociedad – Valencia 29/9: Val av sida!

Av
Uppdaterat: september 28, 2020

Det blev storseger för Real Sociedad mot Elche senast, går nu för en andra raka seger på tisdag – steget större än Valencia.

Twitter Facebook

Real Sociedad har fått en positiv start på säsongen 20/21, man är fortfarande obesegrade tre omgångar in i seriespelet, och även fastän man bara står på en seger, så är det givetvis alltid positivt att undvika förluster. Speciellt eftersom att man även hunnit med att lira mot Real Madrid (0-0).

Vi tycker även defensiven varit en positiv detalj hos Sociedad, bara ett insläppt mål så här långt vittnar om att man möjligtvis fått ordning på detaljerna längst ner i banan, i fjol kunde det svänga rejält – fram och tillbaka – men får man till defensiven så räknar vi med att Sociedad är med och utmanar om en top 5 position i tabellen.

Dock är det så att offensiven i Sociedad behöver få sig ett lyft, och här tänker vi främst på Aleksander Isak som fortfarande står på noll kassar. Hans målproduktion behöver förbättras, med start från och med på tisdag. Gör den detta så har vi alla anledningar till att tro på att Sociedad blir farliga, det är absolut viktigt att ha en lirare som gör minst 15 kassar per säsong i ligaspelet. Så är det.

Lossnar mot Valencia?

Det är inte direkt en nyhet att det blåst hejvilt kring Valencia under dem senaste åren, även i sommar, och det ordentligt. Valencia har gjort ett katastrofal fönster i sommar och bland annat gjort sig av med Parejo, Rodrigo, Ferran Torres och Coquelin. Klubben har samtidigt inte plockat in en enda spelare. Det kommer att straffa sig, det är en sak som är säker.

Nu inledde Valencia förvisso premiären med en seger, men sen blev det alltså förlust mot Celta Vigo och här senast, ett kryss mot nykomlingen SD Huesca på hemmaplan. Och vi räknar med att Valencia kommer att fortsätta med att blanda och ge, det här är inget pålitligt gäng och har heller inte varit under dem senaste åren. Den stora skillnaden idag är att de bara är sämre.

Med det sagt så kommer vi att klicka in en Real Sociedad-seger här, med en storseger i ryggen så tror vi man löser tisdagens uppgift på ett relativt tryggt sätt. Självförtroendet är stort, man lirar på hemmaplan och ställs mot ett klart sämre motstånd. Tre tunga faktorer som talar för hemmalaget.

Den raka ettan synas till godkända 1.67x insatsen hos spelbolaget CampoBet. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips: