Speltips Southampton – Tottenham 20/9: Spurs får det jobbigt

Av
Uppdaterat: september 19, 2020

Förlust i hemmapremiären och ny tuff utmaning väntar Mourinhos Tottenham på söndag. Nytt poängtapp?

Twitter Facebook

En mardrömsstart för Mourinhos Tottenham i premiären, det får man trots allt konstatera när en ny tuff uppgift väntar på söndag, och Tottenham nu kliver in i matchen med en förlust i bagaget. Det finns givetvis en risk att man sätter tonen vid ett eventuellt poängtapp här, och som alltid är det jobbigt att ta sig ur den typen av negativa starter.

Insatsen mot Everton väcker givetvis frågetecken kring Tottenham, man såg oerhört bleka ut och kreativiteten saknades i offensiven, lite det Mourinho fick kritik för under fjolårets säsong. Den här gången hade han dock inga ursäkter då truppen var intakt. Så oklar status på Tottenham just nu.

Southampton inledde även de säsongen med ett nederlag, mot Crystal Palace på Selhurst Park. Vi drar dock inte allt för stora slutsatser av det resultatet, utan räknar med att Southampton kommer att genomföra en stark upplaga i år.

Hasenhüttl är en bra tränare, med bra ideér och lite av den varan fick vi bevittna under avslutningen på 19/20. Southampton såg riktigt fina ut i juli månad, de avslutade säsongen genom att gå obesegrade i sju raka omgångar, samt vann fyra av dem matcherna. Då ställdes de dessutom mot lag som Manchester City och Manchester United. 

Mål åt båda håll?

Även fastän vi lovordar Hasenhüttl och hans Southampton så väljer vi alltså bort ettan på 1X2-marknaden, det här är på alla sätt och vis en vidöppen fight. Kommer Tottenham upp i nivå så är de det bättre laget och precis som med Southampton, ska vi inte dra allt för stora slutsatser från Tottenhams premiär.

Istället väljer vi att syna ett målspel på målmarknaden, och mer exakt är det BLGM – Ja, som lockar oss här. Vi räknar med att både Southampton och Tottenham spräcker nollan på söndag, Southampton är alltid starka mot storklubbarna här på St. Mary’s, Tottenham kommer samtidigt gå för samtliga tre pinnar. Det talar för en svängig historia.

BLGM – Ja, betalar godkända 1.74 x degen hos spelbolaget Snabbare. Ings och Kane hänger varsin balja?

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips: