Speltips: Sverige – Slovakien (EM Grupp E)

Av
Uppdaterat: juni 18, 2021

Både Sverige och Slovakien har haft sina första matcher där Slovakien skrällade med en vinst över Polen och Sverige gjorde det dem skulle, hålla nollan. Inför EM sades det att Sverige slogs mot Polen om andraplatsen men efter Slovakiens match i måndags visade de att Slovakien är med i kampen om andraplatsen. Det kommer bjudas på en händelserik match på fredag!

Match: Sverige – Slovakien
Bet:
Över 2,5 mål
Odds:
2.43
Spelbolag:
NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Hamsik och hans Slovakien överraskade nog ett antal tittare med de tre viktiga poängen de snuvade Polen på. Förvisso var det tydligt vilka som hade anfallen. Polen var bollförande de första 15-20 minuterna och Slovakien presenterade deras etablerade försvarsspel, som fungerade förvånansvärt bra. Det som Slovakien gjorde väldigt bra var omställningarna då de inte mötte ett etablerat försvarsspel. Då kunde allt hända.

Sverige presterade som väntat i matchen mot Spanien. Det var ingen match de väntade sig tre poäng, utan om de kommer därifrån med en pinne är det bra. Sagt och gjort, en pinne i ryggsäcken till denna match. Isak och Berg var otroligt nära att näta i matchen vilket ger hopp att Sverige har en offensiv kapabel till att skapa lägen och göra mål. Nu tyder även allt på att Kulusevksi är tillbaka från sin Covid-sjukdom, vilket är ett väldigt tillskott till offensiven.

Matchen på fredag är viktig för båda lagen och de kommer göra allt för att få med sig tre poäng. För både Sverige och Slovakien är detta en måstematch där inget av lagen kommer hålla tillbaka. Som vi sett har Slovakien en relativt skicklig offensiv och Sverige har forwards som dansat på mållinjen, vilket banar för en offensiv match!

Sverige är ett bra lag defensivt när de möter ett bollhållande och dominerade lag, exempelvis Spanien. På fredag måste Sverige själv ta taktpinnen och tre poäng är ett måste om de ska slåss om en andraplats i gruppen. Det tror jag kommer rubba försvarsspelet något och lägen kommer uppstå för Slovakien, som vi vet har en hyfsat vass offensiv. Då varken Sverige eller Slovakien är lag som sprutar in mål är oddsen rätt förmånliga på över 2,5 mål, vilket även är det jag spelar på. Kör hårt!

Rygga spelet hos NoAccountBet!