Speltips Tennis Australian Open Tomas Berdych – Rafael Nadal

Av
Uppdaterat: januari 19, 2019

Tomas Berdych - Rafael Nadal - Australian Open
Speltips: över 36.5 game
Start: 20 januari 04:30 Insats €: 15
Högsta odds just nu: 1.82 hos betsafe - Toppvalet med en startbonus på upp till 2000kr

Det har varit fyra år sedan Tomas Berdych krossade Rafael Nadal i tre raka set i kvartalsfinalen av Australian Open. Frågan är om tjecken kan upprepa detta när de ställs mot varandra i den fjärde omgången på Melbourne Park?

I det som på förhand verkar vara en av de bästa matcherna i den fjärde omgången, tar världstvåan Rafael Nadal emot den stora hårt slående tjecken Tomas Berdych, en gång rankad världsfyra. Båda hade sina problem med skador förra säsongen men verkar ha kommit igång ordentligt nu. Nadal har haft en extremt snäll lottning mot spelare som varken har vapen eller makt att oroa honom. Nu står Tomas Berdych på andra sidan som går in i det fjärde omgången av Australian Open för 11: e gången denna vecka, där bara Roger Federer och Nadal som har gjort det vid flera tillfällen under Open eran. Berdych lyckades vinna mot Kyle Edmund i den första omgången för att sedan slå holländaren Robin Haase i tre raka set och sist blev det en 3-1 vinst mot argentinaren Diego Schwartzman. Nadal har å andra sidan besegrat tre australiensare, James Duckworth, Matthew Ebden och den stigande unga stjärna Alex de Minaur. Samtliga med 3-0 i set.

Det finns få spelare som kan mäta sig med den kraft Nadal har, men Berdych är en utav de få. Hans forehand är hans signaturskott och kommer kunna stå upp mot Nadals tunga toppspinn.

Jag förväntar mig en lång match som går över 36.5 game, vilket också blir mitt lir.

Betsafe erbjuder ett odds på 1.82