Speltips Tennis Indian Wells H.Zeballos – Y.Sugita & L.Arruabarrena-Vecino – L.Tsurenko

Av
Uppdaterat: mars 8, 2018
Speltips Tennis Indian Wells H.Zeballos – Y.Sugita & L.Arruabarrena-Vecino – L.Tsurenko
Sugita & Tsurenko - Indian Wells
Start: 20.00 Insats €: 25
Högsta odds just nu: 1,78 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Ny dag, nytt spel! Månaden har gått riktigt bra hittills och vi satte 8 raka spel innan vi dessvärre förlorade på Arizona Coyotes matchen igår.

Jag tycker inte marknaden hade så många intressanta spel idag och därför kommer jag posta en dubbel som blir dagens enda spel från min sida.

Match 1: H.Zeballos – Y.Sugita (Sugita vinner, odds: 1,40) Tidigast start: 20.00
Jag tror att Sugita vinner denna match ganska enkelt, spelmässigt så befinner sig spelarna på två olika nivåer när det gäller hardcourt. Hade den spelats på grus så hade jag låtit bli och spela på denna match. För Zeballos del så är det serven som ska hålla honom kvar i matchen, men den är inte helt felfri därav kommer Sugita kunna ta många poäng och förr eller senare få med sig flera break. Siffrorna kanske blir 6-4, 6-3 till Sugitas fördel.

Match 2: L.Arruabarrena-Vecino – L.Tsurenko (Tsurenko vinner, odds: 1,27) Tidigast start: 00.30
Tsurenko har gjort många bra matcher den senaste tiden och har en bra form med sig in i denna turnering. Inbördes har Tsurenko vunnit samtliga matcher mot Arruabarrena-Vecino och det lär nog fortsätta vara så även efter denna match. Jag tror resultatet blir 6-3, 6-2 till Tsurenko.

Total odds: 1,78 hos Unibet

Lycka till vid rygg!