Speltips Trippel Leeds – Bolton, Staines – Met. Police, Lechia Gdansk – Wisla

Av
Uppdaterat: februari 23, 2019

Leeds - Bolton, Staines - Met. Police, Lechia Gdansk - Wisla - Speltips: Ledds, bägge gör mål, Lechia draw no bet
Start: 16:00 Insats €: 20
Högsta odds just nu: 2.00 hos unibet - 500% insättningsbonus på upp till 500kr

Kör en trippel där vi börjar med Leeds mot Bolton. Leeds är det näst starkaste hemmalaget i ligan efter Sheffield Utd. De har chans på titeln och är nog glada att Bolton kommer på besök som kämpar med formen. De är långt nere i tabellen och har haft oerhört svårt att ta poäng på Elland Road. 

Staines tar sig an Met. Police i engelska Southern League South Division. Hemmalaget är klart sist i tabellen och kommer åka ur med tanke på att man tagit endast 9 poäng på 31 spelade matcher. Met. Police är däremot högt uppe i tabellen och kämpar om en uppflyttningsplats. Många mål är att vänta i den här matchen.

Lechia Gdansk mot Wisla hittar vi i polska Extraklasa. Lechia har fortfarande inte förlorat hemma och är favorit i matchen mot Wisla Krakow. De är förmodligen Polens bästa lag just nu. Wisla har inte lyckats besegra Lechia på bortaplan sedan 2003 och kommer få det oerhört svårt även i den här matchen.

Jag lirar  vinst till Leeds, bägge lag gör mål i matchen mellan Staines – Met. Police och Lechia draw no bet. Unibet erbjuder ett odds på 2.00