Speltips Wolves – Manchester City 21/9: Knepig premiär för dem ljusblåa

Av
Uppdaterat: september 21, 2020

Vi höjer ett litet varningsfinger för Wolves som redan avverkat sin premiär. På bästa möjliga sätt. Visst kan de störa City här?

Twitter Facebook

Wolves har, till skillnad från Manchester City 180 minuter i benen inför måndagens möte, och det går givetvis att se på det hela från två olika håll, fördel Wolves i och med att man är närmre en matchform, men fördel City i och med att de kliver in här med en utvilad trupp. Vad väger tyngst? Högst oklart.

Vi kan i alla fall konstatera att City är ute efter revansch, i fjol vann Wolves båda matcherna mot Manchester City, både här på Molineux Stadium och Etihad. Revansch även ur det avseendet att Liverpool vann Premier League överlägset – City har varit tydliga på den fronten, guldet ska hem till den blåa delen av Manchester.

Och det är givetvis så att City kliver in i måndagens möte som stora favoriter till segern, de har truppen intakt, bortsett från Aguero och Laporte, men resterande lirare är alltså tillgängliga för spel. Ake kommer att ersätta Laporte och Jesus ersätter Aguero. Det sistnämnda knappt något nytt eftersom att Aguero gått skadad under en längre tid.

Nuno har samtidigt i princip alla spelare tillgängliga, det är enbart långtidsskadade Jonny som missar. Diogo Jota har som bekant kritat på för Liverpool och är alltså inte längre än Wolves-spelare.

Mål åt båda håll

Det finns ingen anledning till att gå närmre in på Wolves säsong från fjolåret, utan vi konstaterar att de stod för en bra säsong, och slutade på en sjundeplats i tabellen. Det minns säkerligen de flesta.

Och det är ingen hemlighet att Wolves har en väldigt fin höjd, de tenderar att orsaka problem för storklubbarna och gör nästan alltid mål i dessa typ av matcher, bara mot City gjorde man fem baljor, mot Tottenham gjorde man fyra. Med det sagt så tror vi man nätar även på måndag.

Enligt rapporter är det alltså Ake och Garcia som kommer att bilda mittlås hos City, trots allt ett nytt mittlås och det talar givetvis för att man möjligtvis inte är 100-procentiga direkt. Men mål framåt, det kommer City att göra med dessa lirare. Därför är oddset från målmarknaden intressant här.

Båda lagen gör mål – Ja, klickas in till godkända 1.85 x degen hos Betway. Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips: