Stanley Cup – Day 21: I natt drar kvartsfinalspelet igång

Av
Uppdaterat: augusti 23, 2020

Jo, men visst funkade mitt “experiment” under den föregående natten. Montréal stannade dock på två mål, men Vancouver gjorde både tre, fyra och fem mål, ja till och med sex. Det gjorde att vi slutade på runt +6u, om jag räknat rätt. Redan i natt drar kvartsfinalspelet igång då suveräna Colorado tar sig an Dallas.

Stanley Cup-kvartsfinaler:

Western Conference:

1. Vegas – 5. Vancouver
2. Colorado – 3. Dallas

Eastern Conference:

1. Philadelphia – 6. NY Islanders
2. Tampa Bay – 4. Boston

2. Colorado – 3. Dallas | 02:00 | 0-0 i matcher

Colorado slog ut Arizona med 4-1 i matcher medan Dallas skickade Calgary på semester efter 4-2. Avlanache är utan tvekan det laget som imponerat mest på mig och jag blir mycket förvånad om “Avs” inte tar sig till konferensfinal. Colorado slog Arizona med 7-1 (!) i såväl Game 4 som Game 5. Alltså hela 14-2 (!) under de två sista fajterna. Dallas lyckades vända 0-3 till 7-3 (!) mot Calgary i Game 6. Snacka om två lag som fått igång målskyttet. I nattens Game 1 måste jag tro på Colorado. “Avs” har sett formidabla ut och har dessutom vilat i 3-4 dagar. Dallas spelade sin Game 6 för knappt två dygn sedan. Den matchen och serien bör fortfarande sitta i. Jag kör därför Colorado FT till fina 1,99. Jag lägger även en slant på Colorado -1,5 till 2,55. “Avs” har imponerat betydligt mer, är mer utvilat och besegrade Dallas med 4-0 i seedningsgruppen. Båda lagen har visat upp en fin offensiv, men defensiven är det stor skillnad på. Avalanche har släppt in tolv mål på åtta matcher medan Stars släppt in 27 på nio fajter. Jag provar även en slant på Nazem Kadri Ö0,5 poäng i powerplay till 3,15. Kadri har gjort powerplaypoäng (5+2) i 6/8 slutspelsmatcher, vilket är ruskigt fina siffror. Tre av målen har kommit i de två senaste fajterna.

Mitt tips: 4-2 i matcher

Mina speltips:

Colorado FT @1,99 (3u) – Betsson
Colorado -1,5 @2,55 (2u) – Bet365
Kadri Ö0,5 poäng/PP @3,15 (1u) – Bet365

Mitt spreadsheet under slutspelet!

Lycka till och ha en underbar lördagskväll!

/ Er vän – Timmy

Bet365

4,8 rating

100 % upp till 1.250 SEK