Stryktipset 19/9: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Av
Uppdaterat: september 18, 2020

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 38. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match – och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i september månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 38 – med en jackpot på ca 15 miljoner kronor! Det gäller att bli ensam vinnare med andra ord, och vi sätter fart direkt med ett 768 raders system – 8 halv- och 1 helgardering! 3 matcher från Premier League, 9 från Championship och 1 fight från Superettan. Nu sparkar vi igång analysen.

stryktipset vecka 38

 TILL STRYKTIPSET!

1. Manchester United – Crystal Palace, 1

Manchester United har ännu inte kommit igång med sin säsong utan står fortfarande på noll matcher, Crystal Palace har två tävlingsmatcher i benen redan, man vann premiären mot Southampton och spelade oavgjort i veckan, mot Bournemouth i EFL Cup. Det här tror vi talar för United, man kliver in friska här på Old Trafford, och matchtempot har inte Crystal Palace allt för mycket av ännu, inte tillräckligt åtminstone.

2. Arsenal – West Ham, 1

Arsenal fick en fantastisk start på säsongen 20/21 när de besegrade Fulham med 3-0 på Craven Cottage. Och självklart var det så att Fulham var usla men vi tar samtidigt ingenting från detta Arsenal, vi tror starkt på det här kollektivet i år och Aubameyang förlängde dessutom sitt kontrakt här om dagen. De kommer att besegra West Ham på lördag.

3. Leeds – Fulham, 1X

Det är givetvis svårt att avgöra var Leeds kommer att husera i tabellen längre in på säsongen, men vi är åtminstone helt säkra på att man är helt beroende av en bra start, ifall man nu ska få en positiv höst. Vi såg potentialen mot Liverpool, den insatsen var mäktig och den energin bör man kunna ta med sig in här mot Fulham. Lyckas man med det vinner man den här matchen garanterat, Fulham var riktigt svaga i premiären. Vi tar dock med krysset, eftersom Leeds nu kliver in som stor stor favorit. Kan man hantera pressen?

4. Blackburn – Wycombe, 1X

Blackburn slutade på en 11:e plats i tabellen i Championship i fjol samtidigt som Wycombe säkrade ett avancemang från League One. Där har vi en skillnad, sen föll Wycombe dessutom mot Rotherham, den andra nykomlingen, i premiären. På hemmaplan. Det tycker vi säger något, och därför väljer vi 1X.

5. Brentford – Huddersfield, 1

Det var onekligen nära för Brentford i fjol, direkt surt men det är alltså bara att ladda om i år och se till att avancera den här säsongen istället. Och man tillhör fortfarande ett av dem starkare lagen i serien, förvisso förlust i premiären, men det betyder bara att det blir seger här mot Huddersfield. Spik!

6. Luton – Derby, 1 2

Luton fixade med nöd och näppe kontraktet i fjol samtidigt som Derby slogs om sjätteplatsen en bra bit in på säsongen. Enda till slutet i princip. Derby är bättre, men har nu alltså fått en svag start, förlust i premiären och förlust i veckan. Luton har vunnit vunnit två av två, båda med resultatet 1-0. Valet faller därför på 1 & 2.

7. Middlesbrough – Bournemouth, X2

Vi tror stenhårt på Bournemouth i årets upplaga av Championship och känslan säger att de kommer att finnas med där i toppen, under hela säsongens gång. De vann premiären, och kryssade mot Crystal Palace i veckan i EFL Cup, två fina resultat som man tar med sig in här. Middlesbrough? Förlust i premiären, och förlust mot Barnsley på hemmaplan i veckan. X2!

8. Norwich – Preston, 1X

Många ettor nu! Men vi kan inte blunda för Norwichs kvalité här, de är tung favorit i Championship i år, i princip hos ALLA spelbolag där ute. Och nu fick de dessutom bästa möjliga start på säsongen när de vann över Huddersfield med 1-0 på bortaplan. Preston föll samtidigt mot Swansea på hemmaplan. Vi tar dock med krysset, Preston var periodvis väldigt fina i fjol

9. Reading – Barnsley, X2

Vi går emot favoriten i match nummer 9 och slänger ut X2, Barnsley besegrade här närmst Middlesbrough med 2-0 på bortaplan i EFL Cup, en seger som onekligen stärker dem inför lördagens möte här på Madejski Stadium. Det skiljde inte allt för mycket mellan lagen i fjol och det lär bli jämnt i år också. Vi testar. X2!

10. Rotherham – Millwall, 1 2

Det är betydligt fler som är inne på nykomlingen Rotherham, och det har väl att göra med hemmaplansfördelen, men Millwall är det bättre laget och vore det inte för en förlust i den näst sista omgången i fjol så hade man kvalat till Premier League. 2 poäng ifrån bara. Rotherham vann dock premiären, och en bortamatch är som bekant en bortamatch i den här serien, därav gaffeln!

11. Sheffield W – Watford, 1X2

En väldigt oviss historia så här på förhand, Watford är väl ändå snäppet vassare här men Sheffield W är alltid kluriga här på hemmaplan. Speciellt när de nu dessutom närmst kommer från två stycken 2-0-segrar, mot Cardiff och Rochdale i EFL Cup. Vi kan därför inte räkna bort dem, inte Watford heller som alltså är favoriter till att ta steget upp direkt. Helgardering!

12. Swansea – Birmingham, 1

Bästa möjliga start på säsongen för Swanseas del när man besegrade ett hemmastarkt Preston, på just Deepdale i Preston. I fjol kvalade som bekant Swansea till Premier League och vi räknar med en liknande position för deras del i år också. De är bättre än Birmingham och därför spikar vi hemmalaget.

13. Jönköping – Öster, 1X

Öster infinner sig i strålande form och har noterats för 14 poäng på dem 6 senaste omgångarna i Superettan, men här höjs alltså svårighetsgraden ett par snäpp. Jönköping har bara förlorat en match på hemmaplan i år, samtidigt har sex av nio matcher resulterat i en seger. Det är inte ett Trellborg, GAIS eller Ljungskile som Öster möter, det blir därför poängtapp för deras del. Krysset ska dock med, det skiljer trots allt bara en pinne lagen åt i tabellen.

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips:768 raders system
Omsättning:Ändras
Bolag:Svenska Spel
Spelstopp:15:59
TV:TV-tablå
Stream:Live streaming