Topptipset 21/9: Spelförslag, tips och analys till alla 8 matcher

Av
Uppdaterat: september 20, 2020

Spelförslag till Topptipset måndag, vecka 39. Stor analys av alla 8 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i september månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Topptipset måndag, med fotboll från Premier League, Serie A, Allsvenskan och Superettan! En härlig kupong med andra ord, och här väljer vi att höja svårighetsgraden en aning och håller en extra tumme för lag som Wolves och Bologna. Häng på!

topptipset analys och tips

 TILL TOPPTIPSET!

1. Wolves – Manchester City, 1 2

Wolves tenderar att kunna störa storklubbarna och därför är det läge att ha med ettan här, högst troligt reder Manchester City ut det här, de är bättre och lär entra säsongen med största möjliga fokus. Men som sagt, vi räknar inte bort Wolves, de har trots allt besegrat just City i två raka matcher. Gaffel!

2. Aston Villa – Sheffield United, 1X

Vi räknar med att Sheffield United gör en betydligt sämre säsong i år än under fjolåret, det betyder absolut inte att de kommer att underprestera men Sheffield är inte top 9-bra, utan lär landa någonstans där under. Det lär bli en tät historia det här, men vi väljer Aston Villas sida, Grealish har kritat på nytt och vi räknar med att Aston Villa tar ett litet kliv i år.

3. Milan – Bologna, 1X2

AC Milan kliver in i måndagens möte som stora favoriter och det är även det svenska folket överens om, och därför väljer vi att utnyttja det fantastiska värdet på Bologna. Milan är i skrivande stund streckade till 81%, och då är det trots allt en premiär, och tomma läktare. Vi testar!

4. Elfsborg – Häcken, 1X2

Vidöppen tillställning på Borås Arena, det är i princip omöjligt att välja sida här. Elfsborg är svårslagna här på hemmaplan (en förlust) samtidigt som Häcken visat att de är på riktigt i år, de har en solid defensiv och besegrar de Elfsborg, så skiljer bara tre poäng Malmö FF och Häcken åt i tabellen. Det här kan sluta lite hur som helst! 1X2.

5. Mjällby – Örebro, 1X2

Även här placerar vi ut en helgardering, Örebro är på uppgång och har bland annat besegrat Norrköping och Malmö FF här på slutet, och här närmst noterades man för ett kryss mot ett formstarkt Östersund på bortaplan. Därför lutar det åt Örebro en aning, men Mjällby kan samtidigt inte räknas bort, de är svårslagna och har bara förlorat 2 av sina 10 senaste matcher. 1X2!

6. Sirius – Falkenberg, 1

Vi ser ingen anledning till att slösa tecken i match nummer 6, Falkenberg är Allsvenskans sämsta lag, ja de besegrade Varberg senast men de vinner så där cirka tre, fyra matcher om året och därför stannar det där. Möjligtvis en seger till, men absolut inte mot en så pass stark offensiv som Sirius faktiskt har. De öser in mål, och kommer att besegra Falkenberg på måndag.

7. Varberg – Helsingborg, 1X

Vi är betydligt mer imponerade av Varberg, än Helsingborg den här säsongen, Helsingborg har inte alls fått det att stämma och då är vi trots allt inne i den 21:a omgången. Bevisligen blir det inte bättre för Mellberg och hans lag. Addera därtill att Varberg är Allsvenskan fjärde starkaste ifall vi enbart tar hänsyn till hur lagen presterat på hemmaplan. 1X!

8. GAIS – Västerås, 1

En ordentlig chansning möjligtvis, men det finns trots allt skrällchanser i samtliga matcher, och målet är givetvis alltid att bli ensamma med 8 rätt. Vi håller därför en tumme för Wolves, och hoppas Bologna plockar poäng mot Milan. Och givetvis att GAIS ser till att besegra Västerås här på hemmaplan. De är trots allt obesegrade i sju raka matcher här på Gamla Ullevi, addera därtill att de jagar sin tredje raka seger här i Göteborg. Vi testar!

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Systemförslag Topptipset:

Speltips:216 raders system
Omsättning:Ändras
Bolag:Svenska Spel
Spelstopp:18:59
TV:TV-tablå
Stream:Live streaming