Topptipset 23/9: Spelförslag, tips och analys till alla 8 matcher

Av
Uppdaterat: september 22, 2020

Spelförslag till Topptipset onsdag, vecka 39. Stor analys av alla 8 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i september månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Topptipset onsdag, med fotboll från Champions League och Carabao Cup. En stor utmaning, så sammanfattar vi onsdagens kupong, det är alltid klurigt när det kommer till play-off i Champions League, men även Carabao Cup, i och med att man inte riktigt vet hur pass mycket lagen prioriterar den här turneringen. Vi landar dock in i ett 216 raders system med 3 halv- och 3 helgarderingar, som på förhand känns riktigt bra. Hela analysen finner ni nedanför. Stort lycka till!

topptipset onsdag

 TILL TOPPTIPSET!

1. Gent – Dynamo Kiev, 1X

Ett väldigt jämnt dubbelmöte så här på förhand, möjligtvis att det lutar lite mer åt Dynamo Kiev i och med all erfarenhet dem har från Europa, de lirar Europa League-fotboll varje år i princip, vilket man inte riktigt kan säga om Gent som dock lirar i en mer konkurrenskraftig liga, tillskillnad från den ukrainska där Shakhtar och Dynamo Kiev prenumerar på första- respektive andraplatsen. Vi väljer dock 1X här, Gent kommer att få det jobbigt nere i Ukraina men här på hemmaplan bör de kunna få med sig minst ett kryss.

2. Molde – Ferencvaros, X2

Ferencvaros kliver in i onsdagens möte med fem raka segrar, Djurgården och Celtic har bland annat besegrats här i kvalet och närmst i ligaspelet slog man Paksi med hela 5-0. Man lirade även en cupmatch i lördags, den vann man med 6-1, vilket också får oss att välja deras sida här. De är bättre än Molde, och det är tydligt att de har storsatsat för att ta sig ut i Champions League. X2 räcker.

3. Olympiakos – Omonia Nicosia, 1

Olympiakos kommer att besegra Omonia Nicosia här på hemmaplan, vi har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall i det här mötet. Olympiakos är två steg större, och har massvis med erfarenhet från dessa sammanhang. Champions League är inget nytt för dem, utan det lirade man i fjol bland annat. Spik!

4. Leicester – Arsenal, 1X2

Vidöppen tillställning, oavsett hur man väljer att se på det. Leicester lirar mot City till helgen, Arsenal lirar mot Liverpool, vilket öppnar upp för nya namn i startelvorna här på onsdag. Man prioriterar givetvis ligaspelet i första hand och därför väljer vi att helgardera den här matchen, onödigt att ta risker här – det här kan sluta lite hur som helst.

5. Fulham – Sheffield W, 1X

Fulham jagar självförtroende och då är det perfekt att ställas mot ett lag från den nedre divisionen. Och här på hemmaplan bör Fulham trots att lösa avancemanget, även fastän man möjligtvis roterar på någon position. Sheffield har varit bra i Championship under inledningen, men här höjs svårighetsgraden ett par snäpp. Vi väljer 1X.

6. Preston – Brighton, 1X2

Brighton kommer närmst från en övertygande seger över Newcastle på bortaplan, 3-0 slutade den matchen och vi konstaterar; Potters Brighton har inlett säsongen piggt! Carabao Cup är dock alltid lite klurig, speciellt på bortaplan, känslan säger att Potter kommer att prioritera Premier League kraftigt, det tror vi öppnar upp för Preston i det här mötet. 1X2!

7. Fleetwood – Everton, 2

Fleetwood har en seger och en förlust på kontot, två omgångar in i League One, samtidigt som Everton överraskat väldigt positivt i Premier League under inledningen och noterats för två raka segrar. Nu lär James inte starta den här matchen, men här skiljer det trots allt två divisioner lagen emellan och därför spikar vi helt enkelt Everton. De vinner, oavsett startelva.

8. Millwall – Burnley, 1X2

Millwall har spelat totalt fyra matcher säsongen 20/21, tre av dem har resulterat i vinst, och en av dem i ett oavgjort resultat. De siffrorna boostar givetvis ett kollektiv, och hoppet om att slå Burnley lever i allra högsta grad. Speciellt här på hemmaplan. Vi helgarderar därför den här matchen.

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Systemförslag Topptipset:

Speltips:216 raders system
Omsättning:Ändras
Bolag:Svenska Spel
Spelstopp:19:59
TV:TV-tablå
Stream:Live streaming