Tro på gästerna

Av
Uppdaterat: september 11, 2020

JohanS

Crystal Palace tar emot Southampton på lördag och gästerna är favoriter. Med all rätta också.

Speltips

Crystal Palace kom på en rätt hygglig placering ifjol trots allt- långt ifrån att dras in i bottenstriden på allvar. Kändes väldigt märkligt sett till de känslor man fick när laget spelade. Post Corona var man dock helt bedrövliga och förlorade på löpande band. Och man låg föga överraskande i bottenstatistiken vad gäller tillsläppta målchanser. När jag ser Palace tänker jag att vi har ett lag som kommer slåss i botten 3 denna säsong, då man känns för svaga och det inte bara bakåt. Framåt ser det även väldigt tunt ut- även om såklart Batshuyiahs (lån från Chelsea) återkomst till Palace kan göra gott. Därtill förvärvet av Eze. Men nej, summa summarum ser detta inte alls lovande ut.

Jag tror absolut att gästande Southampton med Danny Ings i spetsen ska kunna straffa Palace som läckte som såll i sista tredjedelen av säsongen. Inte bara Ings ska nämnas, utan känslan är även att en spelare som Che Adams kan komma att ta ordentliga kliv denna säsong och göra väldigt många mål. Känslan är att Ings, Adams och Ward-Prowse kan bli jobbiga att freda sig emot i 90 min och att Palace inte besegrar sitt motstånd på lördag- hemmaplan till trots.

Jag tror denna match blir förhållandevis målsnål. Och därtill att Southampton löser minst ett kryss. Mitt spel blir u 3,5 mål & X2 till 1.70 i odds. Stod länge och väl och valde mellan den och Soton draw no bet som betalar kring 1.70 också. Smaksak vad man väljer men tycker det förstnämnda känns säkrast. Bygg spelet själv hos Unibet.