Tuff match mellan två pådrivare

Av
Uppdaterat: juli 16, 2020

Sanels Hörna

Bologna möter Napoli ikväll i Serie A. Det är en match som Napoli behöver vinna men Bologna lär inte ge bort något till skänks. Jag hittar värde i ett kortspel och lirar över 50 kortpoäng i matchen till oddset 2.25 på Betfair. Spelet ligger ca 40 punkter högre än hos konkurrenterna så värdet finns självklart här.

Bologna:

Bologna ligger på en fin 10e plats i tabellen med endast 6 matcher kvar att spela. Laget har säkrat kontraktet men ligger samtidigt för långt efter Europaplatserna. Därmed är säsongen över. Dock är Bologna ett lag som visat sig ge järnet varje match och spelar som om det var på liv och död. Den mentaliteten har de sin tränare Mihajlovic att tacka för. Han är en karismatisk pådrivare som kramar ut det sista ur sitt lag varje match. Det är därför som många lag får det svårt mot Bologna trots att jag kan tycka att laget saknar kvalitet bortsett från 2-3 spelare. Bologna spelar sin fotboll i högt tempo. Det är fysiskt krävande men laget består av maskiner som orkar springa dag och natt utan att ta slut. Dessa spelare är även tuffa i närkamperna och spelar ofta på gränsen. Om domaren bestämmer sig för att hålla en normal nivå så kommer det spelet att bestraffas med kort. Jag tror att denna match kommer att leva tiden ut och att intensiteten därför inte kommer att slås av. Det är bra för kort.

Napoli:

Napoli har gjort en för deras del svag säsong. Laget befinner sig på en sjätteplats och får främst inrikta sig på att försvara sin Europe League plats. Det är i grunden ett kvickt och bra lag men man har emellanåt haft brister mentalt vilket lett till en del onödiga poängtapp. Det behöver komma in fler vinnarskallar i detta Napoli för att de ska ta nästa steg. Utöver det tränas laget av Gattuso som är känd för en sak. Att alltid ge allt. Det är precis vad han gör från sidlinjen och jag förväntar mig samma visa i kväll när han ställs mot Mihajlovic. Det kommer att bli kul med dessa två i action. Jag förväntar mig en match om vilken coach som kan elda på sina spelare mest. Det skapar då en matchbild där spelarna lätt blir övertända och kliver dit rejält. Låt hoppas att matchen blir sådan då det vore ett guldläge för kortregn. GL!

Spela Över 50 kortpoäng på Betfair