Vi rekommenderar: Tippat.se

Av
Uppdaterat: februari 16, 2016


Tippat har gjort en ansiktslyftning och tweak för att bli ännu bättre med de tjänster som erbjuds, och här finns gott om nyttigt för såväl nybörjaren, hobbytipparen som den mer inbitne spelaren. Portalen ger en enastående sammanställning över alla de största spelbolagen på nätet där man kan hålla sig uppdaterad angående aktuella erbjudanden för dessa och på ett snabbt sätt se vilket spelbolag som för tillfället ger förmånligast utbetalning på satsade pengar.

Själva sidan är snyggt strukturerad på ett minimalistiskt vis där man omedelbart känner sig bekväm och snabbt hittar trots dess stora utbud och den mängd information att ta del av. Inga konstigheter där man förvillas i labyrinter av länkar med underlänkar. Istället är det rakt på sak, tydligt och precis sådär enkelt man vill ha det som ny eller återkommande besökare.

Sidan består av tre huvudsektioner; Odds, Casino och Poker som alla är gediget förtydligade med en informativ introduktion där man får förutsättningar tillsammans med råd om strategier för att bäst lyckas med sina insatser. Under varje huvudsektion kan man fördjupa sig i de olika spelformerna på detaljnivå. Vilka regler som gäller, hur man spelar och de begrepp som används.

Listan på spelbolag är lång och här finns som brukligt recensioner för varje enskilt. I det här fallet inte bara kort omdöme och bra sammanfattning utan även späckat med information om allt från in-/utbetalningsmetoder, kundtjänst och bonusar. Utöver själva spelbolagen finns även information om de större spelutvecklarna, vilket inte är lika vanligt.

En av de stora behållningarna är naturligtvis de ständigt uppdaterade topplistorna för varje huvudsektion, där man ges information om bonusar och övriga erbjudanden. Som nybörjare kan det vara en djungel att traggla sig igenom den myriad av spelbolag ute på nätet och de varierande förutsättningarna för respektive. Tippat.se ger en direkt överblick där man snabbt kan se vilket spelbolag som är bäst att göra insättning hos, just nu.

Två detaljer lyfter sidan ännu en nivå. Det ena är livescore integrerat direkt i sidan, det andra är speltips på odds samt Stryk- och Europatips där det senare levereras genom den förträffliga bloggen Sparka & Spring.