spelbonusar

Bästa spelbolagen / bookies topplista  – Sport bonus – Insättningsbonus för sportsbetting / sportspel. Här listar vi våra favoritsiters spelbonusar, sportbetting bonus och bonus koder. Vi rankar dom efter eget tycke baserat på hur förmånliga vi anser att deras bonusprogram är samt hur bra bolagens siter är överlag. Håll tillgodo!

100% bonus upp till 2000kr

Betfair Recension

Londonbaserade Betfair grundat vid millenniumskiftet kallar sig världens största internetbaserade spelbörs och med 4 miljoner kunder är de tveklöst en av de mer välkända bland spelare. Elva år efter grundandet överfördes licensen för bolaget till Gibraltar och har dessutom sedermera ingått i fusion med irländska Paddy Power. Förutom sina portaler i Europa har Betfair dotterbolag i Läs mer »
1000kr i riskfritt spel

Expekt Recension

Det onlinebaserade spelbolaget Expekt grundades 1999 av de svenska entreprenörerna Conny Gesar och Christian Haupt. Snabbt blev det ett av norra Europas ledande inom sitt område, mycket tack vare att man utökade utbudet med poker och framgångsrikt positionerade sig på det området. Bland annat genom att locka till sig pokerstjärnan Scotty Nguyen som ambassadör. Just ambassadörer är Läs mer »
100% bonus upp till 1000kr

Betsson Recension

Betsson är ett svenskt aktiebolag grundat 2001 av de tre svenskarna Henrik Bergqvist, Anders Holmgren och Fredrik Sidfalk. Huvudkontoret låg till en början i London men flyttades av skattetekniska skäl till Malta där så många andra bolag med spelportaler online har lagt sin verksamhet. Eftersom bolaget är registrerat på Malta betalar svenska kunder ingen skatt på sina Läs mer »
100% bonus upp till 1000kr

NordicBet Recension

Spelbolaget lanserades i samband med att den Olympiska elden tändes i Salt Lake City 2002 och idén föddes ur avsaknaden bland de andra spelbolagen vad gällde möjlighet att spela på Skandinavisk idrott. Som namnet antyder är NordicBet just ett Skandinaviskt spelbolag som numera ägs av Betsson, den svenska vadslagningsfirman. De stora spelbolagen hade som sagt vid den här tidpunkten Läs mer »
200% bonus upp till 1000kr

Unibet Recension

Unibet är en expert på den Skandinaviska marknaden för spel på odds. Unibet grundades 1997 av svenska spelare. Det är en trygg och säker spelsite och har ett stort förtroende på spelmarknaden och bland sina medlemmar. Unibet är en av de stora speloperatörerna med en kundbas på 10 miljoner registrerade spelare fördelade över hundra länder. Deras vision är däremot lite ödmjukare Läs mer »
100% bonus upp till 1000kr

Betway Recension

Betway, som ägs av Carmen Media Group Ltd, grundades 2006 av några spelentusiaster i England och finns idag licenserade på Malta och i Storbritannien, Spanien, Tyskland, Danmark, Belgien samt Italien. Varumärket har genom åren stärkts inte minst då det varit väldigt aktiva som sponsorer och profilerat sig väl. Det senaste i raden av sponsoravtal är fotbollsklubben West Ham som kommer Läs mer »